Öncelikle bu konunun yeri burasımı onuda tam bilmiyorum burası degilse yönetici arkadaşımın ilgili yere taşınmasını saygılarımla arz ederim.
Konu biraderimın damadı evlenmeden önce abisiyle ikamet ediyormuş kazancını abiye veriyormuş içine kapalı gariban biri abi tam cingöz biri düğünden bır kaç gün önce ikinci el bir araba almış düğünden sonra takıları altınları istemiş damadın babasıda borç alınan eşyaların parasını ödeyin sabit işin yok zor durumda kalma demiş damat öyle yapmış abi ona verilmediği için çığrından çıkmış adeta çocuklar ev tutmuş aynı mahallede evi yarı gecede abisinın hanımı basıp uykudan uyandırıp tehditler başlamış kızımızada bu evlilik bitecek hayatta olduğum sürece başka yere taşındılar bu sefer biraderin evine baskınlar hakaretler oda kızının hatırı için başka yere taşındı şimdide bir imzasız mektup kız kardeşimın evinın önüne bırakmışlar hep tehtid dolu sanki önceden biri istiyormuş gibi asker oldum evermişler seni kayınların istemiyor ben on çocukluda olsan seni alacam yar etmiyecem gibi hemen gel yoksa resmini direklere internete vereceğım babanın önüne çıkacam bu arada damadın abısınden bahsediyor taniyorum bu mevzuyu ona söyledim yüzüme tükürdü fakat sız her şeyi ondan biliyorsunuz gibi damadın abısını savunucu bir tutumla lanse ediyor bizim öyle biri olmadı çocuğun hayatında evlenmeden önce varsa bile bu derece kin duyan birisi istediği kızı alan ailenın abisine böyle methiyeler düzmesi garibimize gitti savcılığa dilekçeyle gelen mektubu verdik damadın abisi ve yengesının haricinde asla kımseyle bir kırkınlık dargınlığımız düşmanlığımız yok abi ve hanımından şüphelendik verdik fakat bu arada mektubu bırakıp arabasıyla kapının önünden ayrılırken kız kardeşımın damadı mektup dikatını çekiyor o arada o şahısta camı çok az aralıyıp bu mektubu kızın babasının ismını vererek ona iletsinler diyor ve gidiyor kız kardeşımın damadı yeni onları tanımıyor kaba sesli biriydi filim vardı camlarıda tam açmadığı için kişinın yüzünü göremedim dedi savcılığa bu plakalı araç bırakmış dedik kız kardeşımın damadı iş yerinde tek çalişiyorum benım ismimi verip zor durumda bırakmayın gidemem yerime bakacak kımse olmadığından dolayı adını yazmadık bu plaka soruşturulurmu soruşturulursa plakayı alan kişiyi isterlermi ismi yazılı degil ama plakayı alan damat gelmese şayet zor durumda kalırmıyız bir aydınlatıcı cevap verirseniz sevinırım şimdiden teşekür ederim sayğılarımla
Lütfen cvp verecek bir arkadaşımız yokmu bizi aydınlatırsanız çok memnun olurum bir yol gösteren arkadaşımız inşallah cvp yazarda bizde bu sıkıntılı durumdan aydınlanmış oluruz saygılarımla
Bu işi mahkeme çözer plakayı aldılar ise aracın sahibini sorgularlar ve adli tıptan yazı ile ilgili inceleme yaparlar şüpheli olanlardan bir tanesinin çıkar ise cezasız kalmaz...
Plaka var ise sorun yok nasıl olsa inkar edemezler, etseler bile Hakimin, Savcının önünden kaç kişi geçiyor kimin ne olduğunu anlıyor zaten onlar
Mahkemeyi beklemekten başka yapacak bir şeyiniz yok. Bekleyeceksiniz sadece...
U.Karaca bey çok çok teşekür ederim ilginiz için bizim bu dava için avukat tutmamız gerekirmi birde arabanın plakasının son harfını tam alamamıştı 92 veya 95 ti biz ikisinide yazdık markasını rengini yazdık
işte bunlardan biri diyelim bırakanı diyer plaka sahıbınıde çağırırsalar o çıkmazssa o kişi yanlış plakadan dolayı dava açarmı çünkü son rakamı tam emın degildi ikisinden biri dedi plakayı alan kişi çok teşekür ederim şimdiden saygılar
Avukat tutmanızda yarar tabi sizin kaçırdığınız ayrıntıları yakalayabilir ve kendi başınıza savunmanızı yapmanız biraz güç olur iddia sahibi olduğunuz için iddianızı kanıtlamakla yükümlü olacaksınız bunu da yalnız başınıza yapmanız imkansız. Ortada şüpheli durumlar olduğu taktirde şüpheden sanık yararlanır.
Maddi durumunuz iyi değil ise bulunduğunuz ilin Barosuna giderseniz size bir avukat tayin edeceklerdir. Muhtarlıktan fakirlik kağıdı vs.. gibi bir iki parça evrak istiyorlar onları temin ederseniz bulunduğunuz ilin Barosu size avukat tayin edecektir.
Av.Esin Kılıç Şehirlioğlu bir yazısında belirtmiş
Başvuru sırasında istenen belgeler;
Muhtardan alınacak fakirlik belgesi,
Muhtardan alınacak ikametgah belgesi,
Nüfus cüzdan fotokopisi,
Dava için gerekli belgelerin fotokopisi
banada yardım ederseniz sevinirm msj la tehdit durumu söz konusu karşılıklı fakat polise gidip ifade verildi... yalan ifade vermişler birde benim ailesine küfür edip o şikilde kavga çıktığını ifade etmişler. ama etmedim benim şahidim vardı gittik ifade verdik ben hastaneden darp raporu aldım ama msjlar da ki içerikler ne olur ben haksızsam ne tür cezalarla karşılaşırım :S 18 yaşındayım lütfen yardım edin
banada yardım ederseniz sevinirm msj la tehdit durumu söz konusu karşılıklı fakat polise gidip ifade verildi... yalan ifade vermişler birde benim ailesine küfür edip o şikilde kavga çıktığını ifade etmişler. ama etmedim benim şahidim vardı gittik ifade verdik ben hastaneden darp raporu aldım ama msjlar da ki içerikler ne olur ben haksızsam ne tür cezalarla karşılaşırım :S 18 yaşındayım lütfen yardım edin
Önemli olan iddia ortaya atmak değil, önemli olan atılan iddiayı doğrulamak. Yapmadıysan yalanlarsın olur biter ama mesaj ile 7 sülale düz gidip, asarım, keserim, vururum, kırarım, dökerim dediysen sonucuna katlanırsın. Tabi karşı tarafında kusuru var çünkü mahkemeye gidecekler madem ne diye darp olayı yapıyorlar? iki tarafta kusurlu benim gözümde. Suçluysan da cezanı karşı taraf vermez!
Önemli olan iddia ortaya atmak değil, önemli olan atılan iddiayı doğrulamak. Yapmadıysan yalanlarsın olur biter ama mesaj ile 7 sülale düz gidip, asarım, keserim, vururum, kırarım, dökerim dediysen sonucuna katlanırsın. Tabi karşı tarafında kusuru var çünkü mahkemeye gidecekler madem ne diye darp olayı yapıyorlar? iki tarafta kusurlu benim gözümde. Suçluysan da cezanı karşı taraf vermez!
ben o kişinin ailesine falan hakaret etmedim asla ama karşılıklı küfür vardı... hatta peşime adam takan da kendisiydi ben sadece vazgeçirmek amaçlı söyledim sözleri doğruyu öğrenmek için konuşmak için gittiğimde ise bıcak çekip aileme küfür edilince kavga çıktı sonuç ne olur yardım ederseniz çok müteşekkir olurum. tşk ederim şimdiden...
Ben öğretmen bir bayanım. internetten biriyle tanıştım 3 sene ilişki yaşadım. adam çok belalıydı. ona güvenmediğim için başkalarıyla da görüştüm her...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Clicking Here TLO lookup
02-05-2025, 13:42:01 in Askerlik Hukuku