Yaklaşık 14 aydır devam eden boşanma davam nihayet bugün karara bağlandı ve hakim boşanma kararını verdi. Davayı açtığımda karşı taraf herhangi bir tazminat talebinde bulunmamış ancak hakim 300 YTL tedbir nafakasına hükmetmişti. Ancak bugün hiç beklemediğim bişey oldu. Karşı taraf 25000 YTL tazminat ve aylık 600 yoksulluk nafakası talep etti, hakim de 15000 YTL tazminat ve 400 YTL nafakaya karar verdi. Bu evlilikten çocuğumuz yok, ben ücretli çalışan biriyim, ne kendime ait bir evim ne de arabam var, yaklaşık 1400 YTL maaş alıyorum ve hala evlilik süresince alınan eşyaların kredi taksidini ödüyorum. Eski eşimi 14 aydır hiç görmedim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, ancak kendisi üniversite mezunu, yabancı dili gayet iyi, bilgisayardan da anlıyor ve bana göre iş bulamaması zor bir ihtimal ama bunu ispatlıyamıyorum. Ben bu tazminatı ve nafakayı bu maaşla ödeyemem. Bu nafaka ne zamana kadar devam edecek, ben yeniden evlensem, çocuk sahibi olsam ömür boyu çoluğumun çocuğumun rızkını nefret ettiğim birine vermek zorunda mı bırakılacağım, sitedeki avukatlardan ve böyle tatsız bir tecrübe yaşamış arkadaşlardan ricam bu konuda bana yardımcı olmaları.