mrb eşim ssk lı olarak görev yapmakta istemediğimiz halde performans düşüklüğü sebep gösterilerek başka şehre tayin gönderildik ancak şimdi amiri tarafından performan düşüklüğünden çıkarılma tarzında şeyler sylemiş tazminatı vermemek için başka şubeye tayin de verilebilir deniyor
yıldırmak için ,benim sorum istemediğimiz halde 2 yıl dolmadan başka bir şehre ikinci kez gönderilebilir mi ,
gitmemesi durumunda tazminatını alabilir mi ??
teşekkürler

merhabalar eşim özel bir bankada çalışıyor
2004 yılında işe başladı 2008 yılında isteğimiz dışı bizi başka bir şehre tayin gönderdiler sebep personel daratma , neye 2008 işe başladı ben devlet memuruyum o esnada ücretsiz izindeydim işe başladım talm eşimin bulunduğu yere tayin isteyecektim tam 2 sene sonra yani 2010 aralık ayında başka bir şehre yine istek dışı tayin gönderdiler, ufak bir çocuğumuz var çok mağdur olduk kafalarına göre işine geliyorsa çalış anlayışıyla çalışıtırıyorlar.
eşimle aramızda sorunlar başladı ben gitmek istemiyorum güvenip nasıl tayin istiyim 2 sene sonrada başka yere verirler diyorum benim çalıştığım kurumda tayin yaptırmakda çok zor
Acaba, çalıştığı kuruma talepte bulunsa eşimin memur olması , aile bütünlüğümün bozulmuş olması nedeniyle öncelikle tayinimin ilk görev yerine verilmesi aksi halde kıdem tazminatımın tarafıma ödenmesi ile iş aktimin feshi talep olunur diye
1- İlk çalıştığı yere verme yükümlülükleri,
2-Kıdem tazminatını alabilmemiz
ne kadar mümkündür acaba,
Banka bize tazminat vermemek için yapıyor gibi geliyor
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar