Sayın arkadaşlar,konunun yeri tam olarak burası mı bilmiyorum fakat konuyu buraya açma gereği duydum.

Ben ve eşim kamuda öğretmen olarak çalışmaktayız.Benim babamın ikinci eşinden bir kızı üniversite birinci sınıfta öğrenim görmektedir.

Ben de ,zamanında sadece annem(eşinden boşanmış durumdaydı) tarafından masraflarım karşılanarak
üniversitede öğrenim gördüm.Babam ve kızıyla anlaşamamazlık yüzünden kesinlikle görüşmemekteyiz.Babam ssk'dan emeklidir ve üzerine kayıtlı ne kadar mal ve mülkü varsa hepsini başkalarının üzerine geçirerek mali durumunu zayıf göstermeye çalışmaktadır.

Aldığım duyumlara göre babamın üniversite birinci sınıfta öğrenim gören kızı bana(aileme) burs almak ya da başka bir ad altında mali yönden dava açmaya hazırlanıyormuş.

Ben ,120 aylığına 100000 tl konut kredi çektim ve her ay 1436 tl taksit ödemekteyim.Benim maaşım olduğu gibi kredi borcuna ödenmektedir ve sadece eşimin maaşıyla 4 kişi geçinmekteyiz.

Sizlere sorum:Açılacak böyle bir dava mümkün müdür?Mümkün ise kazanma ihtimali var mıdır?

Saygılarımla...