İlgi ve cevaplar için şimdiden teşekkürler,

20.10.09 Ümraniye Çakmak Mahallesinden mütait Murat Kemertaş'tan (kemertaş inşaat) daire alım.Tapu ve belediyeye gidip sordum.Bir sorunu varmı diye.Bir sorunu yok alabilirsin dediler.Daireyi banka kredisi yani expertisi yapıldıktan sonra ilgili emlakçı vasıtası ile mütaitten daireyi aldım.Daireye taşındıktan sonra binanın montalonmadığını ısı yalıtımının olmadığını öğrendim.Kışın ev soğuk ve rütübet olduğu için dairenin duvarlarından su aktı.madur olduk.Bu yüzden daire sakinleri ve mütaitle anlaşarak belli bir para karşılığı montalama yapıldı.Şimdi ise mütait tarafından isknı alınmadığı için şantiye saati olarak kullanıyorduk.Şimdİ ise mütait şantiye saatini iptal ettirmiş.10 daire sakini susuz yaşıyoruz.İSKİ abonelik vermiyor.İskanı yok diye.Belediye gidiyoruz, bizi bağlamaz mütait ile anlaşın diyor.Mütait ise ben belediyeden iş bitim kağıtını aldım.Paramı aldım dairelerimi sattım beni bağlamaz diyor.Şimdi dava açmak istiyorum yadımcı olursanız bir avukat önerirseniz sevinim teşekkürler

SAYGILARIMLA...