merhabalar ;

2006 yılında 3 sanıktan biri olarak gece yarısı yağmalama suçundan dava açıldı.Yaşım o tarihte 14 dü.Diğer 2 kişinin 16 ve 18 di.Olayın Tamamen plansız olduğunu ve 16 yaşındaki arkadaşımla birlikte haberimiz olmadan 18 yaşındaki arkadaşın yanımızda işlediğini savcıya bildirdik ancak bizi 14.10.2006 tarihinde tutkladılar.4,5 aylık periyotta 3 mahkemeye cıktık.Mağdur ifadesinde olayın zanlısı olmadıgımızı ve 1 kişinin kendine müdehale ettiğini ve bizim ondan çok uzak olduğumuzu dile getirdi.Bizim ifadelerimizde bu sekildeydi.Ancak yaşı büyük olan sanık bizim suç ortağı oldugumuz yönünde ifade verdiği için savcı cezaevine göndermişti.ve beni 4,5 ay sonunda yaştan dolayı hakim tahliye verdi olay günü 16 yasında olan arkadaşta 4 sene cezaevinde kaldıktan sonra tahliye oldu olaydan tam 4 sene geçti.Bir kaç kez temize gitti hakkımda 3 Sene 8 Ay olan ceza 7 Sene 8 ay a çıktı.ve bugun ceza onaylandı.ağır bir karar eleştirmek istemiyorum.
Tabi bu 4 senelik periyotta hiç bir suça karışmadım.daha önceside öyleydi.Hala Okumaktayım.Nerden Böle bir şey başıma geldide devlete bulaştım anlamış değilim.Yani o kadar yıldım ki 7 sene 8 ayı para cezasına cevirseler ona bile razıyım.Sizin bu konuda yorum ve önerileriniz nedir bunu öğrenmek istiyorum dosya yarı onaylama yarı bozma seklinde geldi temizden yani sabıka yok ama cezayı yat pozisyonundayım.Daha infaz savcılığına gitmedi dosya bekliyorum.