benim sorunum biraz karışık ama yardımcı olursanız sevinirim.seferihisar girişinde anayol üzerinde 7 dönüm miras arazimiz var bu arazinin yaklaşık 4 dönümünü 1986 yılında okul yeri olarak 850 metrekaresi sanayi giriş yolu olarak 900 metrekaresi karayolları tarafından anayol olarak birkısmıda yeşil alan olarak planda görünüyor.okul yerinin arkamızdaki başkasına ait arazidede yaklaşık 5-6 dönümlük devamı var.bir avukat tuttuk avukat ben buraları hallederim masraflarıda bana ait yüzde 15 ini alırım dedi.sonra karayollarından para alamıyacağımızı(daha öncedende parası alınmış değil)sanayi yolunun parasınıda belediyenin vermeye yanaşmadığını istersek yolu kaldırabileceğimizi söylemişler.(bukonuda zaten kazanılmış mahkeme tutanağı var fakat yolu yıkmak için kepçe vs gelmiyordu ve yol hala kullanılıyor)avukatımız yol ve yeşil alanlar için kamulaştırmasız el atma davası açacağını bu yolla halledeceğini fakat okul yeri için hiçbirşey yapılamıyacağını okul yerinin çoğunluğunun arkadaki arazide olduğu için ancak beraber dava açılabileceğini tek başımıza dava açamıyacağımızı söyledi .böyle birşey olabilirmi kamulaştırmasız el atma davasının sonucu ne olur?yardımcı olursanız sevinirim