Merhabalar;
Vestel'den 2009 yılında bir notebook aldım senetle,aldığım bayii bana fatura vermedi muhasebeyi bahane ederek ısrarlarım üzerine fotokopi olarak üzerinde aslı gibidir ibaresi bulunarak fotokopi verdi bana 1-2 hafta sonra.. aldığım günden beri sürekli arızalar çıkarmaktadır cihaz,2009 yılının ağustos ayında mahkemeye verdim Vestel'i tabikide bu sürece kadar 6 defa aynı arızayı yapmıştır makina.Arıza sürekli çalışma esnasında donma ve kilitlenme makinanın işlevsel olarak hiç bir şekilde çalışmamasıdır ekran aynı şekilde kalıp ''dırr..'' diye bir ses çıkmaktadır power düğmesine basılı tutup kapatana kadar aynı kalmaktadır.Bu 6 servis forumunda 3 defa parça değişmiştir anakart,ekran kartı,HDD (harddisk) bilgisayarımın bütün aksam ve donanım marka modellerini biliyordum bilgisayarım arıza yaptı yine ve format atmak zorunda kaldım bu sırada 2 parçanın markasının farklı olduğunu farkettim dvd-rom ve HDD değişmiş başka markalar vardı o zaman elimde 4. servis formu vardı ve anladımki bu parçalar değişmis o zaman ben öğrenciydim ve bu bilgisayar üzerinde çalışmalar yapıyordum arızalar nedeniyle çalışmalarımı sürekli kaybetmek zorunda kaldım mahkemeye verene kadar sürekli servisle uğraştiğım için uzun bir zaman üründen yararlanamadım mahkemeye verdikten sonra ilk duruşmada bilirkişi raporu istendi o günden beri bilgisayar mahkemede duruyor yaklaşık 8 9 aydır benim ürünle bir bağlantım yok yani kullanamıyorum mahkemede olduğu için mayıs ayında 6. duruşma yapılacak ve bu duruşmalar sırasında 2 kere bilirkişi raporu çıktı iki rapordada ben haklı çıktım fakat Vestel avukatları değişik bahanelerle itiraz ettiler şimdi ben dava açarken ödediğim bedelin iadesini ve tazminat talep ettim ürünün bedeli 1.900 TL bu olanlardan sonra ben tazminat alabilirmiyim üründen uzun bir süre yararlanamadım bunu şöylede hesap edebiliriz ürünün borcu bitti garantiside bitmek üzere ve ben hala servis ve mahkemeyle uğraştım ve uğraşıyorumda üründen yararlanmamanın süreklilik kazanmasından dolayı tazminat talep etmek istiyorum tazminat alabilirmiyim ve ne kadar talep edebilirim...