Merhabalar;
Yaklaşık 2 sene önce A şahsından kontör alıp kambiyo seneti verdim isim ve tarih yazılı değildi sonradan C şahsının adına düzenlenmiş gibi gösterilmiş.
Senetin üzerine kendilerinin yazdığı düzenlenme tarihi: 05.08.2008 ödeme tarihi ise: 15.09.2008
Kontörler çalıntı çıkınca A şahsını polislere ihbar ettim. Parayı daha önceden A şahsına ödemiştim seneti evde unuttugunu söledi ve bi sonraki ticaretimiz için geldiğinde verecegini söledi itimat ettim. Sonraki geldiğinde polisler yakaladı ve üzerinden senet çıkmadı.
Verdigi kontörlerin faturasıda yok. Polislerde bütün kanıtları var.Polisler A şahsının yakalandığına şahit oluruz diyolar (çalıntı kontörleri sattığı sırada yakalandığına dair). A şahsı ve C şahsı ikiside aynı memleket’te ve facebook’ta arkadaş olduklarına dair ikisinde facebook profillerinin resimlerini çektim. Ben başka bi şehirdeyim. C şahsıyla ticari ve şahsi hiçbir ilişkim yok. A şahsının kontörle ilgili sabıkası var yakalandığına ve çalıntı kontör sattığına dair. C şahsı bana ihtiyati haciz uygulattı. Üzerime kayıtlı 2 işyeri 2 araba var , banka hesaplarıma bloke koydular. Hacize geldiklerinde anlaşıp ödeyeceğim dedim bir miktar para verdim ve arabanın birini yediemin yazdırdım.

Avukatlara sordum imza seninse yapacak bişey yok diyorlar.
Facebooktaki belgeler işe yararmı?(Arkadaş olduklarına dair resimler)
A şahsına ve C şahsına ikisine bir dava mı açmalıyım?
Ödeme tarihinin üzerinden yaklaşık 2 sene geçmiş zaman aşımı olabilirmi?