Bir gün işbankasından icra mektubu geldi,bende hemen bakaya gitim bankada beni icra mahkemesi ne gönderdi gitiğimde ankara sincan da bulunan işbaksı üzerinden hesabıma 50 milyarlık bloke konulmus bi yanlışlık filan olmasın dedim tekrar baktılar ad,soyad,baba adı hepsi tutuyor oradan tekrar bankaya gitim ve Ankarada benim adım ve soyadımın aynı oldugu kişinin abisi bir insaat şirketinden 50 milyarlık mal alıyor ve isim ve soyismimizin aynı oldugu kişide abisine kefil oluyor mal aldıkları şirkete daha sonra ankara sincan bankası tarafından icra geliyor ve şirketin elindeki senetlere elkoyuyorlar banka senetlerin üzerindeki isimlere bakarak bulundugum yerdeki bankayla irtibata gecerek sizde su isimde su soyadlı birinin hesabı var mı diyorlar(Ankara sincan işbankasının benim bulundugum yerdeki bankayla temasa geçmesinin sebebi kefil olan kişinin nufusa kayıtlı oldugu yerin burası olması;İkimizde aynı nufus dairesine kayıtlıyız) Banka hesabları konturol ediyor ve ad soyad tutan tek hesab benim ki cıkıyor ve benim tüm bilgilerimi (Nufus kayıt bilgilerimi) Ankara sincan bankasına gönderiyor bankada icra işlemlerini benim bilgilerim üzerinden yapıyor.
1 Ay kadar bulundugum yerden derdimizi anlatmaya çalıştık ama olmadı en sonunda Ankara subesi avukatınızla buraya gelmeniz gerekiyor dedi ama suan işizim ve ailemin yanında kalıyorum ankara gidecek ve avukat tutacak param yok ne yapmalıyım ne yapmam gerekiyor Yardımcı olabilirmisiniz.

cevap yazan arkadaslarada şimdiden teşekür ediyorum