Evimizi 15/10/2009 tarihinde kiraya verdik, evde daha önceki kiracının yaptığı tahribatı temizlemek için tadilat Yapıldığından kontratı aybaşı (01/11/2009) tarihinden itibaren düzenledik bunuda kiracıya belirttik kendisi çok zorda Kaldığını evde tadilat olmasına rağmen eşylarını bir odaya doldurup gerekirse kendisinin tadilat bitene kadar kızında Kalabileceğini söylemesi üzerine anahtarı teslim ettik.yaptığımız kontratın karşılığı olarak 850 tl depozito bir aylık ta Peşin kira (550 tl) aldık..kiracımız eve eşyaları yığmış çalışan ustaların işine karışmış hatta banyodaki klozetten tutun da lavoba ya kadar daha önceki yerlerini bize danışmadan değiştirtmiş bu arada nasıl olduysa alt kata bizim Dairemizde su akmaya başlamış .fakat kiracımız bizim tutmuş olduğumuz usta ile münakaşa ettiği için adamın tekrar Eve girmesine de izin vermediği için epey bi zaman sorun uzadı başka usta tuttuk alt katın zararını karşıladık ve kira Günü geldiğine kiracımız bu evde uzayan tadilat nedeni ile evi kullanamdığını o ay kira vermeyeceğini söyledi. onuda Kabul etmek zorunda kaldık.bir dahaki ay evdeki çalışan ustaların eşyalarını çaldığını bahane etti ve peşin ödediği ay Haricinde şu güne kadar tek bir kira bile ödemedi.(4 aylık kirası birikmiş durumda)duydumki elektrik ve su da kesilmiş vaziyette ödeme yapmamış Saatler bizim üzerimize. ben tahliye talepli bir icra davası açtım ve bekliyorum. şimdi sorum şu ; bu arada evi terk eder Giderse ben evi açıp girebilirmiyim ,açtığım dava devam edecek mutlaka kiracının adresini benim takipmi etmem Gerekir ,duyduğuma göre başka bir yerde üzerine ev varmış .ben alacaklarımı nasıl tahsil edebilirim ? ilginize şimdiden Çok teşekkür ediyorum Saygılarımla