herkese selam

başımıza gelen baş belasını size yazayım apartman komşumuz (ev sahibi attı mahkeme kararıyla ) bizim hiç bir alıp vermemiz hiçbir münakaşamız olmamasına rağmen bizden habersiz diğer komşulardan bizi daireden çıkarttırmak için imza toplamış (1 sene filan önce ) ama başaramamış hiç bir komşuda bize söylemedi çünki hiçbiriyle sorunumuz yok bu admın ne sorunu var onuda anlamadık galiba kedi besliyoruz filan diye neyse daha sonra bu adam aneme gelip çattı sebebi kapı önüne sokak kedilerine yem vermemiz (ama apartmanı kirletmemek şartıyla ki annem güzenli kapı önunu yıkar ) işte bu adam sizi çıkkartırıcam barındırmıycam şerefsizler hepinize yeterim filan diye baarıyo ben dısarı çıktığımda bu aşşa inmiş tam ben dısarı çıktıımda küfür ederken gördüm neyse o sinirle aşşa indim bu dükkanında tabi tartışma oldu ama kavga olmadı ortalık kalabalık tabi ayırdılar neyse annem karakola gitti şikayetçi olmak için ama ben şikayetçi oldurmadım çünki yaz sezonu işlerimiz yogun karakollarda uraşamayız anem de vazgeçti polis biz gider konuşuruz tekrar yaparsa şikayetçi olursunuz demiş neyse aradan vakit geçti 5 - 6 ay filan tabi bu arada bu adam dik dik bakıyor gelip geçerken bişeyler mırıldanıyor ama duyulmuyor geçen akşam gene dükkanın onunden geçerken gene dik dik baktı bende baktım ben geçince arkamadan bu da öküz gibi bakıyor dediğini doydum sen kime ökuz diyon diyince tartışam çıktı bir birimize girdik ama uzun değil ayrılduk tabi ben eve çıkınca babam öğrendi bu sefer o sinirle tekrar indik babam ordan bi sopa buldu bunun dükkana gittik tartışmaya devam bu küfürler filan etti ama dükkandan çıkmadı bizde zaten kavga atmedik kısacası temas olmadı

şimdi bir sonraki olası munakaşada izleyeceğim hukıki yol ne olmalı yanlışlarım ve bu yanlışlardan dolayı kayıplarım ne olabilir artılarım ve bu artılardan olası kazançlarım nedir ne tür dava açabilirim ne tür sonuçlar alabilirim

herkese sabrından solayı teşekkür ederim