Merhaba arkadaşlar ,

5 ay once 1 kaza yaptım. Arac normalde pert durumdaydı ama aracın uzerinde 3 sene once yayaya carptıgım icin mahkemenin satılamaz raporu vardı perte cıkartamadım. (8/7 yaya suclu ayrıca suclu benim diye ifade vermesine ragmen ) 3 yıldırda sonuclanmadı ve bende biraz beklettim aracı.

Neyse araba 1 aydır yapılıyor , aracımın kasko degeri 36.000 lira. Kasko ve servis anlaştı 9.000 lira da odeme yaptı kasko.

Fakat 2 gun once aracın kaportası bitti ve motoru yerleştirdiler , yerleştirdikten sonrada marşa bastıklarında aracın motorunun yatak sardıgını farketmişler... Aracın karterinde yada yagında sorun yok. Sadece kaza sırasında sogutma suyu boşaldı , fan ve radyatorler falan kırıldı. Onden hasarlıydı aracım.

Bugun kaskoyla görüştüler ancak kasko bu olayın kazada olmadıgını ve arac sahibinin istedigi hukiki yollara başvurabilecegini ve odeme yapmyacaklarını soylemiş.

Motoru yatak saran araba yerinden kıpırdamaz. Yerinden kıpırdasa bile 70-80 le bariyerlere carpamaz. Elbetteki kazada olan bir durum. O an panikle kontagı acık unutmuş olma ihtimalim cok yuksek ve hararetten olabilecek 1durum.

Yaklaşık 6000 liralık 1masraf görünüyor motorda ve bana odetmek istiyorlar.Benim ne yapmam gerekiyor ?

Yardımlarınız icin simdiden tesekkur ederim.