2003 yılında şirketimi tasviye ederken bir firmaya 2.400 YTL borcumuz bizimde onda Teminatta 5.000 + 5.000 + 6.500 YTL lik 3 parca teminat cekimiz vardi. (Ceki ortagim imzalamisti)

Ve ben adama Şirketi tasviye ettigimizi ona olan borcu ödemek için yarin yanina gelecegimi ve kendisinden benim çeklerimi iade etmesi için hazırlamasını söyledim. O bana ''Tamam hazırlarım dedi'' ve biz akşam 2 arkadaşımla o kişinin şirketine gittiki, Adamin baska firmalardan ALACAKLILARI gelmiş, biz oturup beklemeye başladık. Ve adam bizi odasına çağırdı ve Bana Lutfen 2.400 YTL yi ver hemen su adamları gönderelim dedi. bende Ona Hayır önce çeklerimizi ver lüyten dedim.

O ise bankadan getirtemedigini lütfen parayı ver ben yarın sana bankadan alınca vereyim. bak Alacaklılar bekliyor dedi. (ADAM O DÖNEMDE BİR ÇOK YERİ DOLANDIRMIŞ SANIRIM İFLASIN EŞİĞİNDE İDİ VE BEN ONA GÜVENEMEDİGİM İCİN BUNA YAKLAŞMADIM)

Ve ben hayır dedim. O zaman o bana Sana bende Kendi cekimi vereyim ben ceklerini verdigimde sende benim cekimi ver dedi ve benim 16.500 YTL lik cekime karşılık, 16.500 YTL lik çeki ŞİRKETİM adına kesti ve verdi. bende parasını ödedim ve helallaştik. ama ben buna istinaden ne kendisine bir evrak nede o bana bir evrak verdi.

Ve ben 14 ay sonra Devllete bir isim icin ifadem alinmak uzere beni adliyeye gelmem hakkında uyardilar. ve gittimki Bu bizim adam BENİM HAKKIMDA ŞİRKETİ BANA SATACAKTI BENDE ÇEKİ HAZIRLAMIŞTIM AMA SONRA ANLAŞAMADIK VE MASAMIN UZERİNDE DURAN CEKİ BENİM BİR BOŞLUGUMDAN FAYDALANIP ÇALMIŞ diye savcılıga basvurmus...

Sayin yetkililer simdi 18'nde ifade verecegim. CEK elimde ve ceki Bankaya sordurmadim (cunku cek teminat cekidir) caldigim ceki bir yere satmamışım, sordurmamışım, ve yanımda şahitlerimde var. ve şimdi MASTER yapiyorum böyle yüz kızartıcı bir suçtan 1 gün bile hapis yatmam aile, iş, okul v.s. herşeyimi bitirir.

sizlerden sormak istedigim şey şu

ÇEK BENDE, ŞAHİTLERİM VAR,

Ama yinede en kötüsünü düşünürsek hakim bey bana inanmayıp şahitlerime inanmayıp BANA HAPİS CEZASI VERSE BU HAPİS CEZASI NE KADAR OLUR?

Bunu Paraya çevirebilme imkanım ne kadar olur.?

Lutfen ayın 18'inde mahkemem var bana bir yol gösterin

Lutfen