Iyi çalışmalar değerli arkadaşlar
öcelikle size sorunu bildireyim bundan 7 yıl önce yani yaş olarak 17 yaşındayken babam gerektiğinde kullanmam için bana özel bir bankadan kendi kart hesabı üzerinden ek kart çıkartmıştı ama geçen sene şubat aylarında ben bu kartı babamla gidip iptal ettitrdim ama ne hikmetse babam bir hafta sonra hem kendi kartını hem benim adıma olan ek kartı aktf hale getirmiş ama benim bundan haberim yoktu taki bankadan borç tebliğ belgesi babama gelene kadar buraya kadar normal ödenmeyen borç ödensin uyarısı ancak beni şaşırtan olay borçlular araından benim ismimde var ve babamdan alınamazsa benden alınacağına dair bilgi içeriyor gelen yazı.

Sorunda şu ki ben ek kartı babam çıkartığında 17 yaşındaydım ve imzam yetkim yoktu babam açtırmış kartı. Ayrıca 1 sene öncesine kadar ben kartı kapatmış ve iptal ettirmiş olmama rağmen benim bilgim olmadan babam aktif hale getiriyor ve harcamalardan ben sorumlu tutuluyorum ki benim hiç bir evrakta resmi imzam vesayre bulunmamasına rağmen banka bu borcu benden nasıl tahsil etme yoluna gidiyor anlamış değilim.

Bu konu hakkında gittim bankayla konuştum bana dedikleri tek şey kaydınız var elimizde ben imza atmadan birisi benim adıma ek kart çıkartıp harcama yapsa ve borcu ödemese ben mi ödeyeceğim ki hiç resmi imzalı belge yokken anlamış değilim bu nasıl bir bankalar kanunudur.

Yardımlanızı bekliyrum teşekkürler