Merhaba

3 yıldır bir şirkette çalışmaktayım benımle bırlıkte 5 arkadasım daha var görev aldıgımız bolumden yonetıcı kanaatı ıle farklı bolume gecırılmek ıstendık . Fakat bız kabul etmedık kabul etmeyınce tazmınatlarımızın ödeneceği belırtıldı . Ben ilgili firmada 3 yıldır gorev aldım brut ucretım : 1250 + yol + yemek + ssk ( aylık ortalama 1500 - 2000 tl arası yatırıldı ) + prim: net 500 ile 700 tl her ay hesabıma geçti ..

Şimdi 3 yıl sonunda bana 7100 tl cıvarında bır tazmınat sunuldu bunun kesıntılerı ıle 6200 cıvarlarına geldı ... sımdı yukarıdaki ücretlerı bır avukat tanıdığıma hesaplattırdığımda tutarın eksık oldugu belırtıldı . neyse tutar yatırılırken bır kısmını bır kac gun ıcınde bır kısmını 30 gun sonra hesabıma gectıler . tutara baktıgımda 2500 tl fazla yatırılmıs ( ınsan kaynaklarından kalan tazmınatın neden gec yatırıldığını sorduğumda 5 arkadasımada aynı sekılde tazmınat tutarlarında bır ıyılestırme yapılacak bıraz fazla yatırılacak seklınde belırtıldı ) neyse aradan 3 ay gectı ve bugun benı aradılar ve yanlıs hesaplama yapmısız 2500 tl fazla yatan tutarı 1 hafta ıcınde hesabımıza gerı yatırın yoksa noter tarafından ıhtarname cekılecek ve gerekırse hacız ıslemı baslatılacak dendı ..

Bu durumda hem tazmınatım eksık yatırılıyor hem bana fazla yatırılacağı belırtılıyor hem fazla tutar yatırılıncada bız yanlıslık yaptır hemen gerı iade edın denılıyor .. Bu durumda benı nasıl bır yol ızlemem mumkun olur ...

lutfen yardımızı beklıyorum