Merhaba sayın arkadaşlarım;

Bundan 1.5 sene önce ADSL bağlattım evime yaklaşık 6 ay kullandım sonra son faturamı ödeyip adsl kapattım
ADSL kapattığa dair bir belge almadım.
Yanlız faturamı ödedikten sonra müşteri hizmetlerini 3 kere aradım her seferinde borcumun olmadığını söylediler.
1 sene geçtikten sonra bir sabah evimizi aradılar ve Ödenmemiş ADSL faturanız faizleri ile 400 tl olmuştur 2 gün içersinde ödemediğiniz taktirde icraa takipi başlatılacaktır dediler.

Ben ADSL ilk bağlattığım 2 ay SOY ADIMIZI Yanlış yazdıkları için Müşteri hizmetlerinden ADSL şifremi alamadım.
Normalde İSMİM TURGUT AKAR ADSL Yetkilileri TURGUT ARAR olarak kayıt etmiş.

2gün geçti parayı ödiyemedim beni hukuk bürosuna yönlendirdiler.
Müşteri hizmetlerine bakan arkadaş telefona çıktı.
Şöyle bir konuşma geçti aramızda.

Merhaba benim icraalık olmuş adsl borcum var bu borcumun tam olarak ne kadar olduğunu öğrenmek istiyorum ve eğer taksit yapabilirseniz borcumu yapılandırmak istiyorum dedim

Müşteri hizmetleri; Peki isim soy isim ve baba adı alabilirmiyim ( dedi

TURGUT AKAR Baba adı Alper akar (

Müşteri hizmetleri; Bilgilerinizi kontrol ediyorum lütfen bekleyin (yaklaşık yarım saat bekledim) Bu isim'e ait borc bulunmamaktadır Turgut bey

Ama beni 2 gün önce aradınız borcumun olduğunu söylediniz. Peki şu isimi sorgulayabilirmisiniz?
TURGUT ARAR Baba adı Alper arar

Müşteri hizmetleri; Evet bu isim'e ait 400 TL ödenmemiş borç var

Benim ismim TURGUT AKAR BABA ADI ALPER AKAR O kişi ben değilim borc benim değil ADSL müşteri hizmet numaramı verince isim TURGUT ARAR olarak çıkıyor
Sizce bu durumda nasıl bir yol gözlemlemeliyim?