samsunda üniversitede memurum. çorum milli eğitim müdürlüğüne geçiş için nisan 2009 başvuru yaptım. önce kurumum gümrükler genel müdürlüğüne yazı yazılacağı ve sonra kendı bakanlığına yazacaklarını belırttiler. öncelkle kurumuma yazmak için 3 ay boyunca beklettiler ve ağustosta yazdılar ve inanın 15 gün için de kurumumdan olur çıktı hemde hiçbir torpil, referans vs. gerekmeden. yazım ağustos 2009 da çorum milli eğitim müdürlüğüne geldi ve sadece milli eğitim bakanlığına yazılıp görüş istenecekti ama malesef 8 ay beklettiler ve bakanlığa yazmadılar. Mart 2010 da milli eğitim bakanlığı aldığı bir kararla kurumlararası geçişi 2010 yılı boyunca durdurdu. ve bende dosyamın geri gönderileceğini öğrendim. şimdi bu milli eğitim müdürlüğünün yaptığı yanlışı sindiremiyorum ve yanlarınoa kalsın istemiyorum. dilekçe vereli 11 ay olmuş bana yapılan bu yanlışlık yanlarına kalsın istemiyorum. acaba verdiğim dilekçenin bu kadar bekletılmesi için suç duyurusunda bulunabılırmıyım. bunun örnekleri olduğu söyleniyor doğrumu acaba. yardımcı olursanız sevinirima