öncelikle soruma cevap verceyiniz ve beni yönledireceğinizi düşünerekden sizlere şimdiden teşekkür edrim .
ben bır özel güvenli şirketinde 5 aralık 2005 de işe başaldım üvenlik amirliği yaptım 2009 şubat ayında güv.amirliği yaptığım iişletmenin bağlı bulunduğum şirketle sözleşmesi fes edildi işletme yönetimini aynı işime devam etmemi istemesine rağmen güv.şirketi yönetimibeni ikna edrek seni farklı bir yere yereleştirme yapacaz dediler ve bende bu nedenle güv.şirketinde işe devam ettim şirket beni güvenlik amirliğinden aldı ve kıdem tazminatı ödeyecklerini söylediler şimdiçalıştğım yerdede güv.şirketi ihaleyi kayp etti ve yeni gelen şirkette çalışmak istedğimi eski şirkete ilettim şirket ise bana kıdem tazminatını önce vereceğini söyledi son anda istifanı ver biz hesaplarız sana öderiz dediler ben ise güvenmeğimden istifa vermeden siz hesaplayın ban istifamı tazmınat aldıktan sonra veririm dedim daha sonra tazminatımn yüksek olduğundan sen istifa edersen hiç bir tazmınat hak edemezsin dedile ben ise şirketten 06 aralık 2005 ile 01 nisan 2010 tarihleri arasında çalışmıtır diye yazı aldım şirket daha önce 40GÜNLÜK DOKTOR RAPORUM OLMASINA RAĞMEN benim çalışmamı istedi bende işten çıkarırlar korkusyla mecbur kaldım çalıştım RAPORlu olduğum zaman kolum kırık alçılı haldeydi ve bununla birlikte 2 şer günlük raporlarımda da çalıştım sizden isteyim bu durumda ne yapmalıyım şirketin vermiş olduğu çalışma yazısın ,rapolu olduğum günlerde çalıştığımn ve bana daha öncede tazminatını verceyiz demelerini bile 1den fazla şahiti var yardımlarınız bekliyorum eseen kalın