Hayırlı günler...

Benim soru ve sorunum şu; Yaptığım iş karşılığı imzalattığım senetlere ödememe yapılamamasıdır.
Detay:
Ben Doğalgaz taahhüd işleri ile uğraşan firmayım. vatandaş dairelerine kombi ve radyatör takılmasını talep etti. anlaşmalar yapıldı senet imzalandı belli bir miktar peşinat alındı ve işler tamamlanarak teslim edildi. geçen yıl aralık ayı itibariyle başlayan senetlere herhangi bir ödeme yapılmamaktadır.
bu gün gelinen nokta senetleri imzalayan kişi ortak olduğu firmadan ayrıldığı ( ortak olduğu şahıs montaj yaptığımız binada oturmakta ve mal sahibi konumunda ) zarar ettiği alacağını alamadığını söylemektedir ( ne kadar doğru söylemekte bilemiyoruz. )
Aramızda yapılan sözleşmede ve senetlerin üzerinde ortak olduğu işyerinin adresi bulunmaktadır. Bu sebeple geçmiş senetlerin ödenmediği ve gelecek senetlerin ödenmeyeceği varsayımıyla...
1) Senetleri imzalayan kişiye tel. yolu ile ulaşılıyor fakat adres belli değil...
2) Ortak olduğu firmadan senetleri ödememek için ayrılmış olabillir mi? isme ve adrese icra yapıldığında ortağında ödeme alınabilir mi?
3) Faturayı şahıs üzerine kesip aynı faturaya sevk ve montaj adresi ekleye bilirmiyiz? Zira seri no'su belli olan cihazlar yerinde takılı vaziyette durmakta olup daire sahiplerinden tahsil yoluna gidebilir miyiz?

Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum...