merhaba sayın arkadaslar
öncelikle böyle bir hizmet sundugunuz icin cok teşşekkür ederim.

üniversite 2. sınıf ögrencisiyim aynı yurtta kaldıgım bir arkadasım benim hakkımda bazı kötü kelimeler kullanıyormus ve en son kız arkadasıma gidip benim baska biri ile cıktıgımı ve onu kullandıgımı söylemiş. kız arkadasımla aram bozuldu daha sonra gelip durumu anlattı ve yalan söyledigini fark ettim dedi. bende kim söyledi diye ısrar edince ismini verdi.

aksam yurt koridornda iken o kişi geldi yanımdan gecti bende ahmet bak hele dedim. oda geldi ne var dedi dedim sen benim hakkımda neden yalan söylüyorsun. herseyi gectim evlenmeyi düşündügüm insan ile aramızı neden bozmaya kalktın dedim ve gözünmü var senin dedim o kişide. oda bogazıma yapıstı ve üstümü yırttı orda kavga basladı odaya cekti beni ve kavga devam etti yurttaki demir dolapları cogu kişi bilir. beni ona vurmaya basladı bende elinden kurtulmaya calıstım. o sırada odadaki masanın üstüne elime gelen ilk seyle korkutmak istedim ve rast gele salladım sahsın sol bacagına gelmiş. ve arkadaslar geldi yaraladıgım sey yok almıslar bilmiyorum kim aldıgınıda beni baska bir odaya götürdüler su icirdiler üstüme yeni giysi verdiler daha sonra asagı indim imza icin ve yukarı cıktıgımda yaralanmıs oldugunu gördüm.

polis sorgusunda olayda ne kullandıgımı bilmedigim icin cebimde bulunan kalem i kullandım dedim. daha sonra hastaneye gittigimde sırtımdaki agrıyı söyledim doktorda sırtındaki kızarıklık var ne oldu dedi bende odadaki demir dolaba vurdugunu söyledim. oda rapor verdi.

olaydan 2 hafta sonra okulada sikayet ettigini ögrendim ve cagırdılar orda kızın adınıda vermiş bende yok öyle birsey dedim araya giren bazı bizden büyükler hem barısın arkadassınız olur böyle seyler diyerek okula sakalasıyorduk arkadas yaralandı diye ifade verdirdiler yaralanan sahısda ifadesini böyle degisti

gectigimiz günlerde mahkemenin 1. durusması yapıldı orda da aynısını söyleyecek diye biliyordum ikimiz de zarar görmeyelim olay büyümesin diye. hakim bana sordugunda sakalasıyorduk kavgaya dönüstü dedim oda bıcak nerde incelemede bulunamayan bıcak dedi bende o an aklıma gelen ilk seyle kalem li bıcaklar var aksesuar masada idi onun bıcak tarafı gelmiş dedim. hakim sen bıcakmı tasıyorsun öyle bişi mi var diyerek bagırdı.

sıra arkadasa geldiginde olayı saptırdıgımı ve sol bacagımda üzerinde bulunan bıcakla beni yaraladı dedi. hakim tekrar sordu bana bıcakmı tasıyorsun diye bende hayır asla tasımam dedim o anın soku ile ayakta duramadım. mahkeme salonundaki memur otur istersen dedi oturdum.

yaralanan sahısa hakim sikayetcimisin dedi hayır dedi ikimizde ögrenciyiz dedi. maddi ve manevi tazminat istiyormusun dedi hayır dedi.

hakim deli kanlı gibi anlatın iste diyerek bagırdı ve mahkemeyi tanıkları dinlemek icin erteledi.

tanıklar polisteki ifadelerinde biri olayla hiç bir ilgim yok dedi
digeri ise ben görmedim merdivende idim dedi.

şimdi size sorum su sevgili abi ve ablalarım. Ben toplumda bir bayanın bunu kaldıramayacagını düşünerek adını karıstırmadım.

su anda sınıf birincisiyim. ve dgs ye girmem icin ögretmenlerim hep baskı yapıyor. okulda kazanacak ögrencilerdensin diyorlar. ama bu olaydan ne caza alırım ve memurlugu nasıl etkiler diye kac gündür evden cıkmadan arastırma yapıyorum acıkcası en son bu siteyi buldum. konularda arastırdım ama halen bilincsiz duruyorum beni aydınlatırsanız sevinirim cünkü avukat tutacak gücüm yok ve ailemin bundan haberi yok.

saygılarımla