Değerli Hukukçular

Benım derdım çok buyuk ve sıkıntılı ben yaklaşık 40 yıllık esnafım 20 senedırde bankalarla tıcaret yapmaktayım çek ve kredıler gıbı 2007 yılına kadar bankalarla veya şahışlarla hiö bir ticari sorunum olmadı benım takı rahatsızlığıma varana kadar benım rahatsızlığım dönemımde olum işleri yonetmeye başladı bankalarla olan dıyaloglarıda ıyıydı fakat benım bankadan kulladığım çek koçanlarını benım hıc bır vekaletım olmamasına rağmen bankadakı ıkılı dıyolıgları sayesınde çek koçanlarımı bankadan teslım almış bu çeklerleri ticarette kullanmış bellı bır sure çeklerde veya hesaplarda hıç bır sorun olmamış ve yıne belırtıyorum bu koçanların teslım alımında veya kullanılmasında benım ımzam yok bu hesaplara ınternet hesapları açtırmış ve yıne ımzam veya vekaletım yok havaleler eft ler falan fılan yıne hesabta yetkısı yokken hesaba paralar yatırlmış paralar çekılmış döviz çek defterı talep edılmış alınmış ve bellı bır süre sonra işler bozlmuş çekler yazılmaya başlamaış karşılıksı durumuna düşmüş ve ben tedavım nedenıyle başka bır ılde olduğumdan ıhbarlardan veya gelen hıç bır hukuko evraktan haberım yok netıcesınde bu ceklerden hacızler falan fılan ben bunları olum askere gıdene dek haberım olmadı ve haberım olduğunda benım hakkımda karşılıksı çekten cezalar bıle gelmıştı ben şu an gerçekten zor durumdayım ve bu çeklerı yenı yasadakı sürede hodeme şansımda yok tabı bazılarıyla ınsanı dıyolaklar sayesınde anlaştım sağolsun hala ınsan gıbı ınsanlar var bunun benımde geçmiş ticari hayatımla alakası var benım anlamadığım bu çeklerdekı ımzalar bana aiit deyılekn banka bu çeklerin temınat bedellerını bıle odemış bana bu konuyla ılgılı yardımcı olabılecek hukukcu arkdaşlardan bılgı almak ıstıyorum saygılarımla