Merhaba Arkadaşlar,

Bu durum için bir Avukatla yüz yüze görüşmek isterdim fakat şu sıralar maddi durumumun çok sıkışık olmasından dolayı yapabileceğim tek şey bu sanırım.

İstanbuldan Ankaraya bir iş ortaklığı için geldim. Ben yazılımcıyım ve bu arkadaş ileri düzey arama motoru optimizasyon uzmanı.

Kendisiyle sözleşme yapmak istiyordum. Fakat üzerinde ki hacizden dolayı kendisi üzerine ne mal, ne mülk gözüküyor. Yaptığım web sitelerine ortak olacağız. Şirkette ki ürünlerin satımını da bu yolla gerçekleştireceğiz. Şirket limited ve hisseleri akrabalarına ait gözüküyor fakat akrabaları hiçbir hak talep etmiyor. Şirket hisselerine ortak olamam. Alan adlarına ortak olabilirim. Fakat 5 sene boyunca her ikimizinde yaptığı işlere projelere yarı yarıya ortak olma kararı verdik. Bunun noter huzurunda mı gerçekleştirebilirim ve bu arkadaşı bu sözleşme ne kadar bağlar?

Son olarak belirttiğim gibi sözleşmeyi kendim hazırlamak zorundayım. Bu sözleşmede dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?