Öncelikle herkese selamlar saygıdeğer avukat ve üye arkadaşlar..Benim için çok önemli olan bir konuda yardım almak için burada bulunmaktayım..Ben üniversiteyi Çanakkale'de okudum ve 7 yıl gibi bir süre sonunda geçtiğimiz haziran ayında bitirdim..Bu süre zarfında telekoma olan bi borcum birikip 4/5 ay önce karşıma çıktı...Apar topar Kayseri'den Çanakkale'ye gelerek avukatı buldum ama taksitlendirilemeyeceğini duyunca mecburen tek ödeme için imza atmak zorunda kaldım..Fakat ödemek bi türlü nasip olmadı,cep telefonumda bi numaraya abone oldum ve hakkımda açılan herhangibir dava olduğunda bu anında bana intikal ediyordu ve bi baktım telekom faturamdan dolayı bana dava açılmış mahkeme tarihi ise 24/02/2010 yani yarın..Şimdi ben henüz hiçbir ödeme yapamadım yapacak durumumda yok ve Çanakkale'ye gidecek durumum,zamanım hiç yok..Mahkemeye intikal etmeden bu işi nasıl biraz daha ileri tarihe alabilirim?Mahkemeye gitmesem hakkımda herhangibir tutuklama kararı çıkar mı?Çıkmazsa icrayı nasıl erteleyebilirim?Avukata paranın bir miktarını göndersem icrayı ya da mahkemeyi erteleyebilir miyim?Siz saygıdeğer avukatlarımızdan bu konu hakkında aydınlatıcı bilgiler alırsam çok memnun olacağım...İyi geceler saygılar selamlar...