+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.

Konu: 29 Ekim hala bayram,bazılarına olmasa da

29 Ekim hala bayram,bazılarına olmasa da Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Mar 2005
    Nerede
    New Zealand.
    İletiler
    153
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı 29 Ekim hala bayram,bazılarına olmasa da

    Yarın 29 Ekim,

    Anadolu topraklarında laik cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümü.

    Ve bu gün bizim için hala BAYRAM, bazıları için olmasa da......

    Sorarlar ADAMA ;

    Bugünün hem bayram hem seyran olduğunu neden bilmezden geliyorsun?

    Şu kadere bakın ki bu gün NECMETTİN ERBAKAN ve ABDULLAH GÜL' ün de yaşgünü. Onlara da kutlu olsun.... Hiç değilse kutlama bahaneleri var.



    Hukuki NET Güncel Haber

    29 Ekim hala bayram,bazılarına olmasa da konulu yargıtay kararı ara
    29 Ekim hala bayram,bazılarına olmasa da konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jun 2004
    Nerede
    Bursa, Türkiye.
    İletiler
    2.735
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    cnbc-e

    Antalya#8217;da #8216;tören yeri#8217; tartışması
    Antalya#65533;da bazı siyasi parti il başkanları ile dernek yöneticileri, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Cumhuriyet Meydanı yerine, Konyaaltı Caddesi#8217;ne alınmasına tepki gösterdi.


    ANTALYA - Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Cumhuriyet Meydanı yerine Konyaaltı Caddesi#8217;ne alınmasına tepki gösteren bazı siyasi partilerin il başkanları ile bazı dernek yöneticileri, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Lokali#8217;nde basın toplantısı düzenledi.


    Toplantıda konuşan DSP Antalya İl Başkanı Baştuğ Çalışır, törenlerin Konyaaltı Caddesi#8217;ne alınmasını doğru bulmadıklarını belirterek, #8220;Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Atatürk#8217;ün manevi huzurunda yapılmalıdır. Şeklen ve manen bu onurlu buluşmanın yeri Cumhuriyet Meydanı#8217;dır#8221; dedi.

    ÇALIŞIR: DEVLETLE HALKI BİRBİRİNE DÜŞÜREMEZLER
    AKP Antalya İl Başkanı Hamza Taş#8217;ın kutlama yeri konusunda #8220;Kararı, Vali almıştır. Devlet kararını vermiştir#8221; dediğini hatırlatan Çalışır, #8220;Taş, Valimizi hedef göstermeye çalışmakta ve dolaylı olarak yıpranmasına sebep olmaktadır. Ne Hamza Taş, ne de onun dar dünya görüşü, halkımızı devletimiz ile birbirine düşürmeye gücü yetmez#8221; şeklinde konuştu.

    KİŞTİN: BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLERLE BİR ARADA OLACAĞIZ
    DYP Antalya İl Başkanı Ahmet Kiştin de, #8220;Bizim gibi düşünenler Cumhuriyet Bayramı#8217;nı, Cumhuriyet Meydanı#8217;nda büyük bir coşku ile kutlayacak. 29 Ekim#8217;de Cumhuriyet Meydanı#8217;nda bizim gibi düşünenlerle bir arada olacağız#8221; dedi.

    SAĞIR: CUMHURİYET#8217;E İNANMAYANLARLA KUTLAMA OLMAZ
    MHP Antalya İl Başkanı Nizamettin Sağır ise, milli bayramların her yerde Cumhuriyet meydanlarında kutlandığına dikkati çekerek, #8220;Trafik sıkışıklığı bahane edilip bayram kutlamalarının başka yerde yapılmasına karşıyız. Ne 29 Ekim#8217;deki baloya, ne de Konyaaltı#8217;ndaki kutlamalara katılacağım. Cumhuriyet#8217;e inanmayanlarla Cumhuriyet Bayramı kutlanmaz. Cumhuriyetimizin manevi değerlerine saygı gösterenlerle Cumhuriyet Bayramı#8217;nı kutlarız#8221;

    Toplantıya katılan Ulusal Düşünce Derneği, Cumhuriyet Okurları, Tüm Emekliler Derneği ve Sosyal Demokrasi Derneği yöneticileri de, Cumhuriyet Bayramı#8217;nın Cumhuriyet Meydanı#8217;nda kutlanması gerektiğini, 29 Ekim#8217;de kendilerinin de Cumhuriyet Meydanı#8217;nda düzenlenecek kutlamalara katılacaklarını belirttiler.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Jun 2004
    Nerede
    Bursa, Türkiye.
    İletiler
    2.735
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    29 Ekimle ilgili bir şeyler yazmayı düşünüyordum. Başbakanımız için dahi bayram kabul edilmeyen bu gün için ne yzılabilir diye düşünüyordum. Ne dedi hazret geçen gün:
    "Bayram değil seyran değil.Nerden çıktı bu davet"
    Tamam anladık, o ve onun düşüncesine göre bayram olmayabilir. Ama İnsan bir kere nerde oturduğuna bakar. Sen, ülkesini bir bağımsızlık mücadelesi sonrasında kuran birulusun başbakanısın. Senin için olmas bile, o ulus için bu bir bayram. Hatta bayramın da ötesinde, ulıus olarak var olmanın kutlandığı bir gün.
    Yukarıdaki haberi de okuyunca yazmaktan da vazgeçtim. Zaten herşeyi açıklıyor.
    ASslında 29 ekimin yalnızca, Cumhuriyetin ilanı olmadığını yazacaktım. Ulusal Kurtuluş savaşını yazacaktım. İhanete karşı savaşı yazacaktım. İşbirlikçileri yazacaktım. İşbirlikçi yazarların şehit ve kahraman ilan edildiğini yazacaktım
    Ama vazgeçtim.
    Ama sigara paketlerinin üzerine "bakanlar kurulu kararıyla sigara sağlığa zararlıdır" diye yazdığı için, siagaranın zararını kendinden bilenler unutmasın.
    "Bakanlar kurulu kararıyla bu bayram değildir" demek bayramı ortadan kaldırmaz
    Herkesin Bayramı kutlu olsun

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Jul 2003
    Nerede
    Samsun
    İletiler
    5.785
    Blog yazıları
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    29 Ekim kutlu olsun!

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Bayram Mesaisi hk
    Merhaba, 7/24 açık olan alarm merkezinde Operatörüm ve vardiyalı sistemde çalışmaktayım. Yöneticim 7/24 çalışılan yerde bayram mesaisi olmaz diyor....
    Yazan: lavnerbros Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 17-08-2012, 13:10:41
  2. 2 sene oldu hala dosya hala hazırlık aşamasında
    Merhaba değerli forum sakinleri, Sizden bilgi almak istediğim bir konu var. 2008 yılında benim kardeşim ve yurtdışında yaşayan terör örgütü üyesi...
    Yazan: Musty1453 Forum: Ceza Muhakemesi Hukuku
    Yanıt: 5
    Son İleti: 17-01-2011, 22:00:34
  3. Noterden yapılan vasiyetname, mirasçı akli dengesi yerinde olmasa da geçerli midir?
    Dayım Ocak 2007 yılında 78 yaşında çocuksuz olarak vefat etmişti. Üç yıl önce beyin ameliyatı geçirmiş, akli dengesi tam yerinde olmayan ve kendisine...
    Yazan: Skyball Forum: Miras Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 07-04-2010, 12:30:41
  4. Kapıcı Dairesinde Barınma Karşılığı Kapıcılık (Tam Olmasa'da) Hizmeti
    Öncelikle herkese merhaba. Oturduğumuz apartmanda,kapıcımız işten ayrıldı. Apartman yönetimi yeni kapıcı almak yerine,kapıcı dairesinde barınma...
    Yazan: sanal01 Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 21-09-2007, 14:26:46
  5. Bayram izni
    Merhabalar, Bildiğiniz gibi önümüzde Ramazan Bayramı bulunmaktadır.Bayram süresince çalışacak olan kişiye normalde çift yevmiye yazılması...
    Yazan: inka Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 12-10-2006, 14:34:20

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.