Merhaba,Arkadaşlar yakında askerlik görevimi yerine getirmek için askere gideceğim.Ama arkadaşlar benim sorunum büyük.Ben silaha karşı büyük fobim var.Yani bırakın silahı,silah sözcüğü bile beni çok kötü etkiliyor.İçim daralıyor,boğulacak gibi oluyorum.Bu çocukluğumdan beridir böyle.Benim abim yanlışlıkla kendisine isabet eden kör kurşunla öldü.Bu da beni çok kötü etkiledi.Biliyorum askerlik görevi vatana olan borcumuz,elbette yapacağım.Ama ben dağda teröristlerle çatışamam.Ateş edemem isterlerse canımı alsınlar ama bu böyle.Sizden istediğim bana askerlik görevleri hakkında bilgilendirmeniz.Yani ben askerlikte ne görevi yaparsam silahla daha az işim olur.Bir de sadece komandolar mı dağa giderler,teröristlerle çatışırlar.Benim bir arkadaşım sen askere gidersen seni kesin komando yaparlar dedi.(Vücut geliştirme ile uğraşıyorum,ağırlık çalışıyorum düzenli)Seni komando yapmamaları için koluna dövme yaptır dedi.Bunun doğruluk payı var mı? Değerli arkadaşlar vallahi vatan borcundan kaçmak değil benimkisi silaha dayanamam.Yukarı da durumumu anlattım.Şimdi sizden istediğim komando olmamak veya dağa gitmemek için ne yapacağımı söylemeniz.Dövme mi yaptırsam komando olarak beni almamalarında etkili olur mu? Bu arada lise mezunuyum.