2007 ekim ayında kiracımızla tartışmamız olmuştu.2 dairemiz vardı bodrum katına tartıştığımız kiracımız giriş daireye de 2 ay sonra kızı taşındı.Kiracımızın kızı hamileydi hasteneye götürdüğümüzde kızın 13 yaşında olduğunu öğrendik.(Birde kızın kocam dediği adam üvey dayısı) Bizde bunları öğrendikten sonra kızını evden çıkardık başımızı beleya mı sokacaksınız diye.Kiracımız bundan sonra bizle tartışmaya ve zıt gitmeye başladı kızı hamile olduğu için doktor masrafı diye 5 aydır kira vermiyordu zaten.Bundan kira istediğimiz zaman param maram yok vermiyorum dedi tartışmada birbirimize vurmadık.Sonra kiracımızın karısı beni dövdüler diye karakola gidip şikayet etti.Raporda almış.karakolda ifademizi aldıktan sonra bizleri serbest bıraktılar.Kiracımızın karısı benden annemden ve erkek kardeşimden şikayetçi olmuş.Mahkemelerimiz oldu ama hiç birine gelmediler.Hakim zorla getirilmeleri için karar çıkarttı.İfademde kızından hiç bahsetmemiştim ama bu sefer bahsedeceğim.Mahkemeye şahit olarak kardeşim ve babamı çağırı birde kiracımızı bu 5. mahkeme olacak eğer gelirlerse Biz bütün mahkemelere girdik.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
Bir de şahit olarak çağrılan kardeşim şehir dışında yatılı devlet okulunda okuyor sınavları yüzünden o tarihte izin alamıyor.Mahkemeden 15 gün sonra geliyor o zaman ifadesini verse olurmu ?