Merhabalar,

Eşim yabancı uyruklu, 6 ay once evlendik. Eşimin Türkiyeye uyum sorunu ve psikolojik olarak sıkıntıları vardır. Daha onceden psikolog yardımı aldığını biliyorum. Türkiyeye geldiğindede bu hastalık icin doktorlara götürdüm. Sinir hastalığı var ve ufak bi konuda sinirlenip, küfür ediyor, hem kendine, hem bana ve etrafına zarar vermeye başlıyor. Saldırganlaşıyor. Doktorların tavsiye ettiği ilaçları aldım 1-2 kullandıktan sonra, kullanmak istemediğini söyleyip ilaçları bırakıyor. Sürekli kafasında kendisini aldattığımı, yalan soyledigimi düşünüyor. Her akşam kavga edecek nedenler buluyor. Eşimi sakinleştireyim derken bende sinirleniyorum ve kavga büyüyor. Kendisine zarar vermeye çalışıyor. İntihar etmesinden korkuyorum.

Evliliğimizin böyle süremeyeceğini ve daha kötüye gitmeden bitirmemiz gerektiğini anlattım. İlk başta tamam ayrılalım diyor, daha sonra kararından vazgeçip kendisine ve bana zarar vermeye başlıyor.

Aklımı yitirmek üzereyim. Ne yapacağımı bilemiyorum. Lütfen bana yardım edin. Bu sorunların içinden çıkamıyorum.