ben memur olarak milli eğitim bünyesinde çalışmaktayım.26 haftalık gebe iken özel bir hastaneye gittim şikayetlerimi anlattım ve doktor da sevkimin üzerine aynen ''26 haftalık gebelik mevcuttur .doğum öncesi izne ayrılması uygındur .diye yazdı.benjde bu sevk kağıdını çalıştığım kuruma verdim aynı gün kurumum bunu 8 haftalık (56 gün ) doğum iznine çevrilmesi için kaymakamlığa yazdı kaymakamlıkda bu izni onaylamış 56 gün izin yaptım ancak iznimin bittiği gün kurum müdürü beni aradı ve iznin bitti gelip işe başlaman lazım dedi bende daha doğum yapmadığımı ve şu anda tahmini 6 hafta daha doğumuma var olduğunu söyledim . ancak daha sonra bana aldığım bu iznin yasal olmadığını hakkımda meslekten çıkarılmak üzere soruşturma yapılacağı nı 56 gün işe gelmemekle de müstafi olduğumu söyledi oysaki ben yasal bir izne ayrıldım raporu veren yer hastane izni isteyen benim kurumum izni onaylayan ise kaymakamlık makamı burda benim ne gibi bir kusurum var lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum bu arada hala doğum yapmadım ve şu anda işede gitmiyorum