Olayı kısaca annlatayım.

Birinci dönemin başında bir okula ücretli olarak yıl sonuna kadar görevlendirildim. 1. dönemin son haftasıda görevime son verildiğini Milli Eğitimde öğrendim. Kaymakamlık onayı alınmış fakat yazı henüz okula ulaşmamış. Çok şaşırdım nedenini Milli Eğitim Müdürüne sordum ve yerine atama yapıldı dedi. Sonrasında adamın soğuk tavırlarından sebebin bu olmadığını düşünüp araştrıdım ve yerime atama olmadığını öğrendim. Asıl sebep çok daha özel bir konu çıktı. M.E. Müdürü benim üst komşum olan bi bayana rahatsız edici "görüşelim öğretmenim" "uyudunmu öğretmeni" "buluşalım" gibi mesajlar atıyormuş. Kızda evli ve savcılığa şikayet dilekçesi vermiş. Sonra tehditlerden korkmuş şikayeti geri almışlar. Olaydan benim haberim olmadığı halde bu konu eşimin daveti esnasında bayan öğretmenler arasında bizim evde konuşulmuş. Eşimde olayın gerçekten var olduğunu ama korktukları için şikayeti geri aldıklarını mesajları kendisininde gördüğünü söylemiş orada. Tabi o karaktersizlerden biri yalakalık maksatlı M.E.Müdürüne ispiyonculuk yapmış. Eşim kadrolu olduğu için ona dokunamayan M.E.Müdürü de benim görevime son vermiş. Sonuçta eşim şu an doğum izninde ve benim çalışmam mutlaka gerekiyor. Ben hukuki anlamda bişe yapsamda sonuçlanması çok uzun sürecektir biliyorum ama bunun yanına kalmasınıda istemiyorum. Dava açma hakkım varmı varsa bu davada neler olabilir. Yardımcı olursanız sevinirim