Annem erkek kardeşimle kendi dairesinde kalıyor.Ben,eşim ve çocuklarımla diğer dairede yaşıyoruz.Erkek kardeşim alkolik ve son derece agresif kısacası tam bir beladır.İçtiği zaman (içmeden duramıyor) anneme eziyet edip sürekli dövüyor polisler gelip karakola götürüyorlar mahkeme v.s. derken anne yüreği ile hakime davacı olmadığını söyleyip olay tatlıya bağlanıyor.Ben, kızı olarak aynı apartmanda oturduğumuz için tepkisiz kalamıyorum ve eşimle birlikte anneme manevi destek oluyoruz.Benim ailemde şiddet, içki,dayak v.s olmadığı halde bu durumdan son derece huzursuzus.Tepkisiz kalsak olmuyor, tepki versek eşimin başını belaya sokuyorlar sabahlara kadar adliyelerde karakollarda annemle gezip duruyor.Annem çok yaşlı ve nedense yıllardır her olayda aynı affetmelerle bu eziyetimiz devam ediyor.Benim öğrenmek istediğim, ailece nasıl bir yol izlemeliyiz?Her akşam kavgamı çıktı korkusuyla yaşamaktan nasıl kurtulabiliriz?Annem oğlunu affetse bile kardeşimi evden uzaklaştırma hakkım varmıdır nasıl yapabilirim?