Bundan 1. yıl önce ôrtaklı bir Araç Aldık Araç karşlıgı iki ortagın daha Önceden üzerlerine yazılmış çek oldugu için Kredi çıkmayacagı gerekçesiyle 1 kişi üzerine resmi işlemler yürütüldü Diger 2 ortaksa ipotek göstermek suretiyle teminatını sağladı aradan 6 aygeçtikten sonra yasal olarak araç benim diyen ortak ortaklıgı kabul etmeyerek aracı tek başına çalıştırmaya başladı firma ile 2 li görüşmeler sonucu 4 aylık senetlerin ödenmemesini sebep göstererek tarafımıza verilmesi için araç bağlandı fakat bayi şahsına diger kişiden para alarak bağlı olan aracı (yedemin lik kendisinde oldugundan) teslim etmiş ve tekrar faal duruma getirmiş konu tarafımızdan duyulunca firma ile tekrar görüşme yaparak aracın calıtıgını tesbitini sağladık bayi yedemin hakkımı kullanıyorum kendi aracım arızalı oldugu için bu aracı onun yerine bir iki defa yola gönderdim diyerek konuyu ört bas etmeye çalışmış şimdi bizim istedigimiz araç üzerindeki ipoteklerin fek edilmesi bunun için 2 li görüşmelerden bir sonuç alamıyoruz yasal olarak ne gibi bir yol izlememeiz gerekiyor
Tüm yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.