ÖNCELİKLE MERHABALAR çok kısaca anlatmak istiyorum sorunumu. 37351 metre kare ( 37 dönüm ) 6 hisseli tarlamız var miras yoluyla üztümüze geçen. elimizdeki TAPUDA aynen şu yazıyor. .... .... SULH HUKUK MAHKEMESİNİN 14/3/2002 Tarih ve 2002/89 esas ve 2002/225 Karar sayılı veraset ilamından anlaşılmakla İŞTİRAK halindeki mülkiyeti müşterek Mülkiyete Kalb ve Hissedarlık esasını Kabulle adlarına HİSSELERİ oranında intikalinden Tescil edildi. SORUM ŞU.. Bizim ailemize babadan kalma bu hisseli tarlanın diğer hisseleri uzak akrabalarımız. biz hissemizi satmak istedik. müşteri olan kişi DİĞER HİSSEDAR alrdan imza isterim dedi. bende hissedarları aradım YOK İMZA VERMEYİZ dediler. bende siz satın alın ozaman dedim. YOK dediler . anlayacağınız ben tapulu yerimi satamıyorum . izali şuyu davası açarım bedavadan ucuza satılır dedim ^^ git ver mahkemeye herkes hakkını alır ^^dediler anlayacağınız tam bir komedi oldu. sorum şu HİSSEMİ ben müşteriye diğer hissedarların imzaları olmadan satabilirmiyim. TOPRAK koruma kanunu dışında büyüklükte bu arazi TARLA. acil yanıt verirseniz sevinirim şimdiden herkeze teşekkür ediyorum.