Merhaba arkadaşlar.Ben kasım 2009 da isim değişikliği davası açmıştım 24 aralık ta ki celse de karara bağlandı : ... Davanın kabulü ile ismin tashihine , hükmün ilanına yazıldı duruşma tutanağında. Zaten mahkemede kimse bilgi vermediği için gerekli bilgiyi çok bilmiş mübaşirden alıyordum.karar kağıdını ne zamn alacağımı sorduğumda mübaşir 15 gün sonra gel dedi ben de bugün gittim mahkemeye buldum mübaşiri dedim nerden alcam karar kağıdını dedi sen şimdi 250 tl vercen biz burda türkiyenin 5 büyük gaztesinden birinde yayınlanması için yazı yazcaz sonra evraklrını değiştirebilirsin fln. Dedim ben öğrenciyim nerden bulurum 250 tl yi siz bana kararı verin ben istediğiniz gazetede yayınlanmış ilanı getireyim böylece hükmün ilanı şartı sağlanır hayır dedi yazıyı ancak ücreti ödediğinde biz yazabiliyoruz başka türlü olmaz..
Hukukçu arkadaşlar bi yardımcı olun bu soygunun bi adı var mı dava açtığımdan beri 100 tl harcadım zaten öğrenci bütçemle bunu vermem mümkün değil bunu forumda arkadaşlar herşey dahil 50-100 tl arası hallettiklerini yazmışlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..