Merhaba,

Siteyi internette sorunuma çözüm ararken buldum. Kesin cevap gelme diye bir durumun olmadığını kabul ederek bir soru sormak istiyorum.

22 Aralık 2009 günü YKM Mağazası'ndan bir küpe aldım. Küpe ikinci günü(ilk kullanılmak istendiği gün) koptu. 24 Aralık 2009 günü YKM Müşteri İlişkileri Bölümü'ne teslim ettim. Tadilat süresi olarak 15-20 gün denildi.

15-20 gün arası bir günde gittiğimde halen olmadığını öğrendim. Yeni bir kağıt verdiler. 3. gidişimde yine benzer durum oldu. Üretici firmada tadilatta olduğu söylendi. Aldığım ürün hediye olduğu için daha fazla beklemek istemedim ve geri iadesini talep ettim fakat kabul edilmedi. 1 ay dolması gerekiyor benzeri bir söz söylendi. Daha sonra 18 Ocak 2010'a kadar zaman istendi benden ve ben de kabul ettim. Bugün gittiğimde halen tadilat da gözüküyor.

Ürünün iadesini bugün de istedim fakat yine aynı cevap bunu yapamayacaklarını belirttiler.

Bugün de tekrar bu Cuma gününe kadar süre istendi ve son kez kabul ettim. Eğer bu Cuma günü de ürün elime geçmezse kesin iade etmek istiyorum.

Bir tüketici olarak bu durumda benim tam olarak hakkım nedir? Dedikleri gibi ürünü geri almama hakları var mı? Tadilat zamanı için bir ay dediler bana fakat daha önce 15-20 gün denilmişti. Ben bu ürünü tamamen geri iade edebilir miyim?

Teşekkürler.

Not: TÜKO-BİR'i de aradım fakat ulaşamadım. Burada paylaşmak istedim. Yardım ederseniz sevinirim ya da benim sorunum ile ilgili olan bir yazı gönderebilirseniz ben okuyup anlamaya da çalışırım.