Benim sorunum şu: Özel bir firmadan çalışırken aynı zamanda yaptığım işin eğitimini almak için ÖSS'ye girdim ve Süt ve ürünleri bölümünü kazandım. 2. öğretim yazdım gündüz okula gidiyor gece ise okuyordum. Vize sınavları geldi ve bende patronumdan izin almak için başvuruda bulundum ve her gün günde 1 saat sınava girmek için izin istedim. Genel müdür okuduğumu biliyor ve okumamı söylemişti ama son zamanlarda patrondan izinsiz iş yapamadıklarından izini patrondan istediler hemde son gün yani benim 11'de sınava girmem gerekirken saat 09:00' da durumu patrona söylüyorlar oda okuyacaksa okulunu okusun yada çalışsın diyor. Sınava girmezsem sınıfta kalacaktım bana ayrıl işten dediler istifa imzalatıp gönderdiler. Buraya kadar normal fakat anayasada benim bildiğim okuma hakkı engellenemez ve benim kızdığım Türkiye'nin dev bir süt firması sınava yollamamak için elinden geleni yaptı. Benim yapabileceğim herhangi bir şey varmı diye soruyorum? İşe giriş tarihim:12.12.2007 Çıkıs tarihim: 15.11.2009 şimdiden teşekkür ederim