Mrb lar 2,5 senedir özel bi şirkette muhasebe departmanında çalışmaktayım.Allah nasip ederse nisan ayında evlenicem,şirkette üzerimde fazlasıyla sorumluluk var bunun gereği bazı konuşmalarımda evlendikten sonra çıkmak istediğimi yetkililere bildirdim.Ama onlar benden çok memnun olduklarını ve çıkarmak istemediklerini söleyip duruyorlar!!En son geçen hafta pazartesi toplantı yapıldı ve toplantıyı yapan şirket ortağı ile bi tartışma geçti aramızda bunun sonunda kaba bir şekilde bana çıkmamı söledi.Aynı gün ve akşam şirket çalışanlarında bir kız beni arayıp çok üzgün olduğunu yönetimin beni umursamaz olduğunu hiç başlamamı söledi bende o görüşmeden önce asıl patronla konuşmuş ve patronun benden memnun olduğunu,çalışmaya başlamamı istediğini söledim.Bu arakadaş bundan sonra bana karş aşırı tavırlı hınçlı bi hale büründü ne olduğunu anlamadım ve cuma günü bana işyerinde saldırdı.Tabi öncesinde beni kışkırtıcı bir sürü hareketler,geçerken çelme takmalar,laf sölemeler ama ben hiç dikkate almayıp ona uymadım.Ben bu arkadaşın toplantıyı yapan şirket ortağı ile beraber beni yıldırma politikası içine girdiğini düşünüyorum(evlendikten sonra çıkcağımı tahmin ettikleri için).Ama kız bunu biraz abartıp öncesinde de hınçlıydı heralde,olayı farklı boyutlara getirdi.Elinde bıçakla göz korkutmalar arkamdan saçmasapan laflar.Ve ben buna karşılık vermeyince daha da delirdi.Cuma günü akşam ben oyunlarına gelmeyince kendini tutamayıp önce masada eline geçirdği ilk şeyi yüzüme fırlattı daha sonra bardağını,iki kişi onu zor tuttu ve ben çok büyük bi sabır göstererek tekk bir hareket bile yapmadım direk asıl patron olan kişinin odasına gidip şikayetimi dile getirdim.Ve bu kişi bu kadar ciddi bi olay karşısında yeterli önlem almayarak benim can güveliğimi hiçe saydı.Bu kızla aynı ortamda çalışamıcağımı ve çıkarılmamı talep ettim ve bana aynı şeyler ben senden memnunum o iyi bi satışçı bi daha olursa gereğine bakarız gibi geçiştirmelerle olayı kapattı.Şimdi burda tamamen haklıyım iki tane şahidim var ne yapabilirim? Yıldırma olduğunu da düşünüyorum hem şirkete hem bu kıza nasıl bi savunma yapabilirim?