Merhabalar,
Halen eşimle boşanma davası süreci içerisindeyim, ancak çekişmeli boşanma olduğu için ayrı evlerde yaşamaktayız birlikteliğimizden bir kız çocuğumuz var ve çocuk benim yanımdadır. 2009 kurban bayramında bayram olduğu için eşimi telefonla arayarak bayramlar çocuklar içindir çocuğumuza gereken ilgiyi göster diyerek çağırdım, Ancak eşimle buluşmamızda kendisine şuan boşanma davamız devam etmekte dolayıyla kanunen karı-kocayız bu nedenle her ikimizde sosyal hayatta davranışlarımıza dikkat etmek zorundayız her ikimizde çocuğumuza zaman ayırmalı onunla ilgilenmeli ve benden ayrıldıktan sonra başka bir kişiyle hayatını birleştirebileceğini aynı durum şahsım içinde geçerli olduğunu anlattım, ancak eşim hiç bir zaman çocuğuna zaman ayırmayıp, kendi halinde bir hayat sürmektedir. Ancak ben eşimi çocukla ilgilen dediğim zaman istemeyerek gelmekte çoğu zamanda işlerim var deyip gelmemektedir. Bende eşimin bu tutumunu farklı yönlerden değerlendirdiğim için kendisine gereken uyarıyı uygun bir lisanla anlattım. Ancak eşim biz ayrı yaşıyoruz kiminle olursam nerde kalırsam kalırım sen bana karışamassın diye tartışmayı büyüttü. Dolayıyla bende eşime henüz boşanmadık, boşansak bile çocuğumuza zaman ayırmalı dışardaki hayatımızada çocuğumuzu düşünerek ona göre adımlarımızı atmalıyız diye yineledim. Eğer ki yanlış birşeyler yaparsan çocuğu sana göstermem ve yaptıklarınıda çocuğa zamanı gelince anlatırım dedim. Eşimde bu söz üzerine beni tehdit etmiş ve "Bana gücümü göstertme bu güç bende var sana yapacaklarımı yaptırma" yönünde tehdit etmiş bende bunun üzerine karakola giderek suç duyurusunda bulundum ve ifademi verdim. Ertesi günde karakoldan eşimi ifade vermesi için çağırmışlar ve eşimde ifadesinde kocam beni seni öldürürüm diye tehdit etti diye yalan ifadeye başvurmuştur. Karakolda bu durumu Cumhuriyet Başsavcılığına intikal ettirmiş, ve Cumhuriyet Başsavcısı Sulh Ceza Mahkemesine göndermiştir. Şuan Sulh ceza mahkemesinde hem benim hemde eşimin ceza alması yönünde dava açılmıştır. Bu durumda akibetimiz ne olur yani herhangi bir ceza alırmıyız alırsak ne cezası alınır yada şikayetlerimizi geri almamız mümkünmü, alırsak gene hukuki bir yaptırım söz konusumudur. Teşekkürler.