Ben futbol topu imalatı ve satışı yapıyorum. eski çalıştığım firmadan ayrılıp abim ile birlikte kendi işyerimi kurdum. Eski işyeri eniştemin idi kavgalı ayrıldığım için ke3ndisi ile konuşmuyordum. piyasadada 2 tane futbol topu italaatcısı olduğundan müşterilerimiz her iki italaatcını ürününüde istediğinden ayrıldığım firmanın malınıda satın almak zorunda kaldım eniştemle konuşmadığımdanda malları müdürü olan arkadaşımdan aldım bu alımları eniştem çin de iken yada dükkanda bulunmadığı zamanlar aldım müdürü de ben sana mal veriyorum ama enişten duymasın dediğinden bana faturada vermiyordu başkasınıda gönderdiğimde fatura vermiyor zaten satışlarının %90 ı faturasız satıştır arkadaşlarımda benim adıma mal aldılar sonra eniştem bnlar malımı çaldı diye mahkemeye verdi benim bazen kredi karti çekiyordum ekstreleri var arkadaşıma aldırdığımdadsa kredi kartı ile aldı idi ben bu konu hakkında ne yapabilirim avukatata gittik ama kağıtının gelmesi lazım dedi. ve geçenlerdede depomdan bütün malları polis nezaretinde mahkemeemri ile almışlar bana hiç kimse haber vermedi depodan mal giderken ertesi gün depoya gittiğimde malların olmadığını gördüm polise gittim açılan dava üzerinde takip edebilşirsin deler ne yapmam lazım bana ayrıntılı cevap yazarsanız sevinirim sultanbeyli İSTTANBUL İsmail BAHCIVAN