Efendim hayırlı günler, sitenizi yeni gördüm ve cok cok faydalı olduğunu düşünüyorum ve hepinize teşekkür etmek istiyorum..

Şimdi anlatabildiğimce anlatayım eksiklikler olursa lütfen sorun cevaplıyayım.

4 kardeş ortak 1 şirketin başındalar. hepsinin şirket üzerine yetkileri var ortak gözüküyorlar. fakat yaptıkları mal mülk şirket değilde şahıs üzerine yapılmış ne yazık ki. Örneğin aralarından biri vefa ederse ki yaş aldı başını gidiyor ölümlü dünya sağlığı zamanında 4 kardeşin birlikte yaptığı mal murisin üstüne geçirilmiştir. fakat ilerde ölen kardeşin malına diğer ortak kardeşler hak talebinde bulunabilir mi ? bunu engellemek mümkün mü ? herhangi bir itiraz olmazsa otomatik olarak ölen kardeşin cocuklarına ve karısına mı kalır tüm mal mülk.

acık olmak istiyorum gizli saklı yok, 4 kardeş aralarında bir türlü malları bölüşemiyorlar yani işin sonunda hır gür cıkıcak çünkü belli bir yaşa kadar (cocukları ergen olana kadar) birlikte çalışılmış ve mal mülk yapılmış fakat sağlıklarında 4 üde bir araya gelip bölüşemiyor, yaş almış başını gitmiş alkolde var biri sağlık sorunlarından dolayı vefat ederse ölen kişinin mallarına kardeşleri herhangi bir talepte bulunabilirler mi ?

lütfen yardımcı olun teşekkür ederim.