Sayın Yetkili,

15 haftalık hamileyim. 10.12.2009 da iş yeri müdürüme hamile oldugumu haber verdim. 15 dakika sonra beni toplantı odasına cağırıp benimle daha fazla çalışmak istemekdiklerini ve derhal bilgisayarımı kapatıp gitmemi soylediler.
yapılcak işlemler konusunda bana haber vereceklerini söylediler.
Ertesi gun çalışma mudurluğune gittim. Bana işeyerinde çalışan sayısı 30 dan az olduğu için işe iade davası acamayacagımı ancak ihbar tazminatımın ve köt
niyet tazminatının ödenmesine dair noterden birr an önce ihtar çekmem gerektiğini aksi halde işverenin işe bildirimsizgelmedi deme sansı olacagını soyledi. Bunun üzerine notere gidip durumu bildirdim ve ihtar çektim. Aksam iş yerinden arayıp 14.12 de işe gelmemi imzalamam gereken belgeler olduğunu soyledi. Sabah işe gittim ve bana boş bir sayfa verip istifa dilekçesi yazmamı soylediler bunu kabul etmedim. ve calısmaya devam etmek istedigim soyledim. Bu sartlar altında bunun mumkun olmadıgını ve gelirsem bile hayatımın çekilmez hala getirilecegi bana ifade edildi. Ben de işten cıkıs nedenimi gösteren belgeyi vermezsenizişe gelecegim dedim.
Bunun üzerine yanıma noter alıp işe gittim ancak plazanın giriş katından içeri alınmadım ve neter de bu tutanagı tuttu.
1-2 saat sonra iş yerinden beni arayıp işe gelip calışabileceğimi belirttiler. ben de gittim. bu defa onlar noter tutanagı tutturmaya çalıştılar. Ancak kartlarımı (plaza giriş, sodexho, saglık kartları) vermeye reddettiler. Noter de bu sartlar altında tutanagı imzalamamamı, aksi halde yarınişe gidince yine içeri alınmayabileceğimi belirtti. Ben de giriş kartlarım iade edilmeden tutanagı imzalamı reddettim.
onlar da tutanak tutturmaktan vazgeçtiler.
bu durumda ben ne yapacagım
lutfen bana yardım edin
Not:
1- iş yerinde çalışan sayısı 30 dan az ancak dünyaçapında sektörünün en büyük firması
2- iş yerinde bir yılımın dolmasına 15 gunum kaldı
3- performansa dair en ufak bir eksiğimi bulamazlar

tşk.