Merhaba Sn. avukat bay ve bayanlar.
benim ufak bir sorunum var yer sağlayıcı faaliyet belgesi başvurusunda bulunmuştum 4 ay önce ancak şifremi unutmuştum ayrıca domain (alan adının) ücretini ödemediğim için kapandı ve ben bilgileri ankaraya gönderemedim birşey olmaz düşüncesiyle önemsemedim ardından 1 ay zaman geçti yeniden yeni bir başvuru yapmak istedim ve yaptım başvuruyu tib den gelen cevap ise verdiğim bilgilerin yanlış olduğunu söyleyince bende bilgileri tekrar düzelticektim ama araya bazı sorunlar girdi ve hosting satışını durdurmak zorunda kaldım şimdi ise bu iki başvuruyuda iptal ettirmek istiyorum aksi durumda ocağın 1 de hakkımda dava açılacakmış ve bu davanın neticesinde 10.000 TL gibi uçuk bir ceza ödemem gerekecek tib yardım e-posta adresine mail attım bu sorunla ilgili bana isim soy isim ve başvuruda bulunduğum mail adresleri ile birlikte bir dilekçeye iptal etmek istediğimi belirten bir dilekçe yazmam istendi bu dilekçeyi nasıl yazabilirim internette araştırdım yanlız birşey bulamadım ocağın 1 kadar zamanım kaldı
dilekçe örnekleri bölümüne giriş yapmaya çalıştığımda ise bu bölüm avukatlara özeldir diye bir ifadeyle karşılaşıyorum bu dilekçe örneğini bana yazabilirmisiniz bir an önce kurtulmak istiyorum yoksa 10.000 TL verecek maddi gücüm yok şimdiden bu uzun yazıyı sabırla okuyup cevap veren bütün avukat bay, bayanlara teşekkür ederim