Kredi kartı bilgilerim kullanılarak bir kontor satış sitesinden bilgilerim ile beş günde yaklaşık 5.000,00 TL civarında kontor alımı yapılmış, bunu hemen farkettiğimde bankayı a rayarak kredi kartımı kullanıma kapattırdım, daha sonra bankadan bu harcamalara itiraz ederek işlemlerin iptalini istedim, ama bankadan gelen yazıda bahsi geçen kontor alışverişlerinde 3d secure işlemleri kullanıldığından dolayı banka işlemleri iptal etmedi ve 5.000,00 TL civarında olan işlemlerin bana ait olduğunu ve ödemek zorunda olduğumu söyledi. Bende öncelikle Savcılığa suç duyurusunda bulundum ve daha sonra da asliye mahkemesine dava açarak bankadan ve işlemlerin yapıldığı siteden şikayetçi oldum, öncelikle bu borcu yatırmak istemedim ama sonra baktımki 5.000,00 tl olan borç faizlerden dolayı 7.000,00 t l ye çıktı, bende ihtirazı şerh ile birlikte bu borcu yatırdım ve kartın borcunu sıfırladım, mahkeme halen devam etmektedir. Mahkemede iki şey ile ilgili kendimi savunuyorum bankanın iki hatası var çünkü, birincisi; 3d securede şifreleri ele geçirmek için bu sahtecilik işini gerçekleştiren kişiler bankanın müşteri hizmetlerini arayarak oradaki güvenlik sorularını geçerek bankamdaki iletişim cep t elefon numaramı değiştirmişler ve alışverişteki 3d secure şifrelirinin bankadan kendi telefolarına gelmelerini sağlamışlardır, ikincisi ise, aynı kişiler alış verişleri y aptıktan sonra kartın limiti dolmasından dolayı yine banka müşteri hizmetlerini arayarak limit artırımı talebi yapmışlar ve 2.000,00 tl daha limi t artırımı yapmış ve banka hiç bir şekilde bununla ilgili bana bilgi vermemiştir. bunlar bankanın hatası değilmi, duruşmalar devam etmekte, benim avukatım yoktur çünkü maddi yetersizlikten dolayı Avukat tutamadım, hakkımı nasıl savunmam gerekiyor lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinriim. acil yardımlarınızı bekliyorum.