+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.
    Nerede
    xx
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor

Görüş ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ben 29 yaşında eşim 25 yaşında ben Bir GSM Operatorunun ilimiz ana bayisiyim iyi bir işim var;Kayın pederim ise normal bir telefoncu 1998 yılında işletti büfesini telefoncu dukkanına ben cevırdım tabı bunun uzerıne kayınpeder dusman kesıldı bana bir türlü çekemez oldular beni ve 2 sene 2000 yılına kadar beraber calıstık 2000 yılında ıse ayrılarak kendı ısımı kurdum gece gunduz durustce dısıplınlıce calısarak 2004 yılında gelen teklıf uzerıne ana bayı oldum.

Eşim doğduğunda babası anneannesı ve dedesıne vermıs kızını ve bız evlenesıye kadar eşim dedesının yanında büyüdü.
    Eşimle tanışmamız şu şekildedir 1996 yılında eşim telefonla rastgele sağı solu arayarak eğlenir,dalga geçerken beni araması ile tanıştık ve çok sevdık birbirimizi 8 yıl süren uzun bir çıkma ve nişanlılık dönemi sonunda 2004 yılında evlendik.1 yıl sonra da biricik oğlum dünyaya geldi,Çocuk doğasıya kadar önemli bir problemimiz,kavgamız olmadı çocuk doğasıya kadar ailesi ile pek görüşmezdi zaten bütün gün dükkanda beraber çalışıyorduk.Çocuğumuzun doğumu sonrası doğal olarak annesinin bir süre yanımızda kalması felan derken o gün bugundür annesinden ayrılmaz oldu beni sayan lafımdan çıkmayan eşim artık lafımı dinlemez beni saymaz oldu.Annesi gibi cadı ve cahil bir kişiliğe büründü.
    Kayınpeder hergün alkol alır ve 2 birayla sapıtır ne dediğini ne yaptığını bilmez,Kayınbirader 23-24 yaşlarında baba oğul beraber alkol sigara götürürler saygı diye birşey yok,kayınbiraderin ehliyetine alkollu araç kullanmaktan el koyuldu.
    Eşimin dayısının eşi eşini aldatarak başkasına kaçtı şu an hayat kadını
    Eşimin amcasının eşi de aynı şekilde evi terketmiş,amcası piyasada yok işsiz,alkolik biri çocukları bir çok vukaattan dolayı karakolluk,adliyelik olmuştur kadın satıcılığı adam yaralama,kavga,dolandırıcılık gibi suçları varmış.

Kayınpederimin dini imanı para olmuş para için yapmayacağı yoktur.Benim ana bayi olmamı ailecek çok kıskanmaktadırlar onlarda bayi olabilmek için başvuruda bulundu tabi alamadı ilimizde 2 bayı var bayılık sayısı nufus ve potansiyele bağlı olduğu için yeni bir bayılık verılmıyor,sonuçta çok buyuk dunya devi bir fırma her önüne gelene vermiyorlar.Alamayınca ben ve diğer bayi arkadaşımı şikayet ederek karalayarak bizlerden birinin bayiliğini iptal ettirerek bayi olma hesapları dahi yapmıştır.İlgili GSM operatorune bayılık talebi ve bizlerle ilgili şikayetlerde bulunduğu meillerini çıkarttım elimde belgeleri mevcuttur.
    Para hırsından dolayı nişanımızda saat 21:00 de evlerinde toplanılmasına rağmen dukkanını gece 23:00 de kapatıp gelmiştir,kızı için bir kaç saat erken kapatamamıştır dükkanını 21:00 erken bir vakit bile olmamasına rağmen.

Eşimi ise 2006 aralık ayında cebimden benden habersiz sabah çek ödemem için hazırlayıp lastiklediğim demetten 100 tl almış sabah bankada çek ödemesi yaparken paranın eksik gelmesi sonucu farkettim.Bunun üzerine emin olmak için çok düşük bir ihtimalde olsa olurda akşam yanlış saymısımdır dusunce ile ilk defa cebimdeki tüm paraları sayarak eve gittim o günün akşamı ve sabahına kontrol ettiğimde bu sefer 50 tl eksik olduğunu tesbit ettim.Önce inkar etti sonra kabul etti ne birşey dedim ne bir fiske vurdum birdaha olmamasını söyledim.İlerki günlerde ise işyerime gelen cevapsız telefonlardan şüpelenmem sonucu ayrıntılı faturasını çıkarttım geceleri ben yokken defalarca dayısının evden kaçan hayat kadını olan eski eşini aradığını tesbit ettim,başkası olsa öldürür ben bir fiske dahi vurmadım bağırdım çağırdım babasının yanına gittim babası da cok sınırlendı bugun bana ver yarın ölüsünü al felan dedi konuşmamız devam ederken işyerimden acilen çağırmaları sebebi ile babasının yanından kıza hiçbirşey yapmaması ve söylememesini belirterek ayrıldım dinlemeyip bizim eve giderek biraz hırpalamış sonra ört pas etti babası ben o kadını buldum yok birşey sadece arayıp sesını dınlemiş denildi,bende uzatmayıp kapattım konuyu bugune kadarda hiç açmadım yıpranmışda olsa eşime olan sevgim dolayısıyla ve çocuğumu düşünerek.

Son bir senedir ise eşimin aşırı kıskançlığı ve işyerimde 3 senedir çalışan 23 yaşındaki elemanımla aramda birşey olduğunu düşünmesi sonucu neredeyse kavgasız günümüz geçmez oldu.

Geçen hafta perşembe günü ilimize 90 km uzaklıkta bir köye yeni baz istasyonu açılmış bende o köye satış yapmaya gittim akşam 22 yı buldu gelmem elemanlar aksam 20:00 de cıkıyor normalde şehir dısında olmam sebebi ile ben gelesıye kadar bekledi kız mecburen.Yolda gelırken eşim aradı yanımda çalısan elemanın facebook unda bır şarkı yayınlamıs eşime göre şarkı imalıylış bana geliyormuş bu yuzden telefonda bağırıyor bana araba kullanıyorum ve çok şiddetli yağmur yağıyor önümü zor görüyorum o nelerle uğraşıyor gelınce konusuruz yoldayım su an deyıp kapattım.Dukkana gelınce hemen kapattık kızı gecerken yolumun üstü olan evıne bırakıp evime geçtim, eve gırer gırmez başladık kavgaya ben sustukca üstüme geliyor artık iş çığrından çıktı ne yaptığının farkında değil eline geçenı atıyor zabdetmekte zorlandım yataga zorla yatırıp ellerınden tutarak oğlumun getırdıgı kolanya ıle bıraz sakınlestırdım.Bu yaptıkları çok zoruma gıttı ben o saate kadar onlar için çalışıyorum fakat o benle alakası olmayan saçma bir nedenle kavga ediyor.ayrı odalarda geçirdik geceyi.Sabah yine başladık ne yapacagımı sasıyorum bır yol bulamıyorum yanıma aldım cocukla bunu dukkana goturdum belkı kafasına sabıtledıgı yanlıs seylerı gorerek anlar dıye yolda annesı aradı onla tartıştı annesı sıkıstırıyor kavgamı edıyorsunuz dıye telefonu kapattı dukkana gırdık dırek kıza saldırdı tekme tokat kavga ettıler akabinde babası damladı dukkanı annesı gazlamış adamı eşim birşey yok sen git demesıne ragmen bana dalaştı bir kaç yumruk attı ben işin uzamaması için sineye çektim elimi dahi kaldırmadım oysaki kimse alamazdı elimden bu sefer elemanı tartaklamaya başladı o esnada kızın bır akrabası goruyor olayı onlar gırdıler bırbırıne bunları ayırdım oturttum dıger adamı uzaklastırdım daha sonra kızını ve oğlumu alıp gitti bir saat sonra karakoldan aradılar beni şikayetçi olmuşlar emniyet bülteni aşagıdaki gibidir.

Suçun Nev’i : AİLE İÇİ KASTEN YARALAMA, TEHDİT
    Suçun Yeri :
    Suçun Tarih-Saati : 12.11.2009 günü saat:15.00 sıraları

OLAYIN ÖZETİ: Müşteki G. D. alınan ifadesinde; eşi olan şüpheli N. S. D.’in kendisini aldatmasından dolayı sorunlar yaşadığını, 11.11.2009 günü akşam saatlerinde aynı sorunlardan dolayı eşi ile aralarında çıkan tartışma sonucu eşinin kendisini darp ettiğini, 12.11.2009 günü sabah saatlerinde de eşinin kendisini tekrar darp ederek ölümle tehdit ettiğini, daha sonra birlikte eşinin iş yerine gittiklerinde yanlarına gelen babasına durumu anlatması üzerine birlikte şikâyete geldiklerini belirterek kendisini darp ederek ölümle tehdit eden eşinden davacı olduğunu beyan etmiştir. Şüpheli ifadesinde; suçlamaları kabul etmediğini, aksine kayınpederinin kendisini darp ederek ölümle tehdit ettiğini belirterek kayınpederi olan Z. E.’dan davacı ve şikâyetçi olduğunu beyan etmiştir.

Şimdi yardımlarınızı rica ederim ben ayrılmak istemiyorum fakat bu şekilde asla yürümeyecek bu evlilik olan çocuğa olacak kızı benden uzaklastırdılar kandırıyorlar aylardır araba ıstıyor sen almazsan babam alır gıbı laflar ediyor.Eşim eskisi gibi seneler önce oldugu gıbı gorusmese ailesi ile hiç bir sorunumuz kalmayacak kızı kendi çıkarları için benim huzurumu bozarak iş yapmamı engelliyorlar.

Eşim darp raporu almış, bende aldım eşim işyerimdeki elemana saldırdıgında kavgaları sırasında yere felan dustu bu durum benım onu darp etmedıgım elemanla kavgası sırasında olusmustur kanaatını yaratırmı beni kurtarır mı darp suçlamasından

Mahkeme nasıl sonuçlanır?

Boşanma gerçekleşirse 5 yaşındaki erkek çocugum kızına bıle bakmayan böyle bir babanın yanında kalan eşime verilirmi?İhtimal ne kadardır.?

Eşim şirket ortağı %90 ını onun uzerıne %10 unu kendı uzerıme yapmıstım.Boşanma durumunda nasıl olur.

Dediğim gibi ailesi bizden uzak durursa hiç bir derdimiz kalmayacak buna eminim ailesi ile pek görüşmediği 6-7 yıllık süre zarfında problemımız yoktu.Bunu hakime nasıl inandırabilirim ve ailesinin bizden uzak durması hususunda karar çıkar mı böyle bir karar çıktıgında evliliğim kaya gıbı saglam olur gul gıbı gecınır gıderız.Aksi halde boşanmaktan başka çare bulamıyorum.

Saygılarımla,

Hukuki NET Güncel Haber

Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor konulu yargıtay kararı ara
    Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor konulu hukuk haber
    Konu baris43 tarafından (21-11-2009 Saat 01:31:03 ) de değiştirilmiştir.

2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?

Nerede
    xx
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: LÜTFEN BİRİ FİKİR VERSİN ALLAH AŞKIMA Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor

Değerli forum üyeleri kimsenin herhangi bir yorumu,fikri,düşüncesi,bilgisi yokmu.Lütfen yardıma ihtiyacım var.

Nerede
    xx
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor

süreli yada süresiz kız tarafının ailem ile münasebet kurmasını engelleyecek kanun,düzenleme varmıdır.

Nerede
    ankara
    İletiler
    3.294
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

Tanımlı Cevap: LÜTFEN BİRİ FİKİR VERSİN ALLAH AŞKIMA Boşanmak istemiyorum fakat bu şekilde de yürümüyor

Alıntı baris43 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Değerli forum üyeleri kimsenin herhangi bir yorumu,fikri,düşüncesi,bilgisi yokmu.Lütfen yardıma ihtiyacım var.

Boşanma davalarında iddia sahipleri iddialarını ispatla mükelleftir.
    İddiasını ispatlamak zorunda eşiniz. Dükkanınızda sizinle ve elemanınızla darpa gvaracak kadar ileri götürmesi işi dediğiniz gibi cahillik göstergesi.
    Şirketinizin % 90 ı eşinizin üzerine olduğunu yazmışsınız bu konuda yapabileceğiniz birşey yok. Hissesi ne ise o kadarı kendisinindir..

geçmiş olsun

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

evliligim yurumuyor napabilirim

Forum