Ankara Şaşmaz Sanayi Sitesinde "Özseray" isimli LPG dönüşüm sistemleri takan bayiide 25.1.2009 tarihinde aracıma EKOGAS LPG taktırdım.

Aradan 9 ay geçtikten sonra problemler olmaya başladı. Geçenlerde rolanti düzensizliği nedeniyle gittim ayar yaptılar, düzeldi dediler, fakat düzelmedi.

Halbuki LPG sisteminin beyni bozulmuş. Araç uzun süre çalışmadıktan sonra çalışmakta zorlanıyor, rolanti hiç düzenli olmuyor. Buraya kadar herşey normal.

Garantiden değiştiririz dediler fakat ellerinde olmadığını benim EKOGAS' ı arayarak durumu izah etmemi, Özseray'ın benimle ilgilenmediğini söylemem gerektiğini, benim araçtaki beyni söküp kargoyla onlara göndereceğimi, onlarında bana sıfır beyin göndereceğini söylediler.

Peki diyerek ayrıldım işyerinden. Akşam üzeri EKOGAS İstanbul'u aradım 216 499 87 55 no'lu telefondan bir bayan ile görüştüm. Özseray'ın bayiiliğini geçen zamanlarda iptal ettiklerini, Özseray'ın kendilerine 600 milyar borcu olduğunu, bu şirketten gelen garantilerin hiç bir anlam ifade etmediğini söyledi.

Özseray'a gidip onlara tehditvari konuşarak ya paramı geri iade edin, ya sıfır beyin takın yoksa şikayet ederim dememi istedi açıkcası.
Bu durumda ne yapmam gerekir benim.

Böyle kötü bir bayiye denk geldiğim için ne yapacağımı da tam bilemedim.