İyi günler,

Bundan 3 gün önce gece saat 1:48 sularında erkek arkadaşım msn den kimliğini bilmediğimiz biri tarafından ekleniyor. Yaklaşık 2 saat kadar bu kim olduğu meçhul insan, olur olmadık içlerinde doğruluk payı olan ama çok abartılmış, küfürlü bir yolla benim hakkımda konuşuyor. Yani bu şahıs her kimse benim sır olarak tuttuğum tüm özelimi erkek arkadaşıma anlatıyor ve özel hayatıma, hakaretle saldırıyor.

Bense bu insanın kim olduğunu bulup hakkında suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Elimde sadece tarih ve loglar ve msn adresi var ( fakat zannımca bu msn adresini sadece bu iş için açmış bu insan)

Ne yapabilirim? Seçeneklerim nelerdir? Danıştığım bir arkadaşım, hakaret davası için en az 3 kişiye hakkımda hakaret edilmesi gerektiğini söyledi, bu ne kadar doğrudur?

Bana hakaret eden bu şahsın kimliğini belirlemek için savcılığa mı başvurmak lazım yoksa kendi çabalarımla bunu halledebilir miyim merak ediyorum.

Aslında aklımda bir sürü soru var fakat şimdi toparlayamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.