Tarihe Cumhuriyetin Maddi Manevi edinimlerini satmak, parçalamak, darmadağın etmiş başbakan olarak geçmeyi şimdiden garantiliyen RTE nin bu sözü her daim düşündürmüştür.
''En az üç çocuk yapın...''
Aslında oradaki üç gizli ''dört''tür. Son sahte padişah olan RTE üç derken çankaya'ya atadığı 11.'ye ayıp olmasın diye ''üç'' demiştir... Bu yaştan sonra Çankayadakinin ''ya Allah Bismillah'' diyip bir dördüncü çalışması güç olacağından en az üç diyerek ''hadi yırttın'' demeye getirmektedir...
İyi de neden en az üç... Mantıklı bakış açısına göre üç çok ... RTE nin bakış açısına göre ise üç yetmez...
Tinercisi, gaspçısı, kaptı kaçtıcısı, dağdaki teröristi, daha hastahanedeyken öleni, trafikte öleni, mendil ,çiçek satıcısı, tartıcı boyacısı... EE tabiiki bunun yanında doktoru, öğretmeni, askeri, avukatı, şehidi....
RTE adam gibi çocuk yetiştirmektense eliminasyonla kendikendine olmasını bekler bir hal içerisinde...
Bu çocuklar ne yer ne içer ? Eğitimleri ne olacak ? nerede yatıp kalkacak ? İleride iş sahibi olabilecek mi? Bu soruların yanıtı ise RTE ce asla verilmez... Allah a havale edilir... Rızkını Allah verir...Sen hiç eşeğini sağlam kazığa bağlama emanet et Allah a tam bizim işimiz....
Bu devlet hiç düşünüyor mu acaba bu tinercilerin, kapkaççıların, yollarda çiçek satan mendil satan ufacık çocukların annesi babası var mı yok mu? diye... Altı yedi yaşında ki çocuklar arabanın önüne atlıyor cam silip bir kaç kuruş almak için... Nerede bunların ailesi ? Acaba RTE yi dinleyip imalattalar mı?
Uygar bir insan yapamayacaksan çocuk bile yapmayacaksın. Yaparsan da sorumluluğunu alacaksın .Almazsan devlet aldıracak sosyal devlet bu demek... Çocuk yap sal çayıra değil...
Cevap: En Az Üç Çocuk Yapın Neden ? Tinerci mi Azaldı?
Erdoğan üç çocuk isteğini yineledi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı. Erdoğan törende tartışma yaratan en az üç çocuk yapma önerisini tekrarladı ve nüfus artışını savundu.
Erdoğan, Sütlüce Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde, Şahin'in oğlu Ömer Faruk ile Şeyma Çalık'ın nikah şahitliğini yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta Başbakan Erdoğan'ın yanı sıra Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Mustafa Mujezinoviç ve Devlet Bakanı Hayati Yazıcı da nikah şahidi oldu.
Erdoğan burada yaptığı konuşmada, çifte mutluluklar dileyerek, ''Vatanımıza milletimize faydalı nesiller, Allah kendilerine lütfetsin. En az 3 olmak kaydıyla...'' dedi. Başbakan Erdoğan, böyle kaliteli yetişmiş kişilerden, ülkenin istikbalini emin ellere verilecek nesiller yetişeceğini dile getirerek, bazılarının bunu mizah konusu yaptığını, kendilerinin ise inandıkları yolda devam edeceklerini ifade etti.
Dünyanın en zengin 5 ülkesinden birinin Hindistan, en güçlü ülkelerinden birinin de Çin olduğunu anımsatan Erdoğan, bu ülkelerin nüfuslarına atıfta bulunarak, nüfus azaltılarak zengin olunmayacağını kaydetti. Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından aile cüzdanını gelin Şeyma Çalık Şahin'e verdi. Bosna Hersek Federasyonu Başbakanı Mijezinoviç de genç çifte mutluluklar dileyerek, Erdoğan'ın Bosna Hersek'in ayakta kalmasında önemli bir rol oynadığını söyledi.
Ankara Kızılayda arkadaşlarla yürüyoruz bi ara başbakanın 3 çocuk yapın söylemini tartıştık,yanımdaki 2 ya da 3 kişi(hukuk mezunu)başbakan haklı dediler,ben de dedim ki 20 sene sonra burda yürüyemiycez şu mendilci çocuklar yüzünden,güldüler bana tabi.Bir müddet sonra mendilci bir kız geldi sınıf arkadaşıma mendil satmaya çalıştı 1-2 dakka bizle yürüdü,tüm çabalarına rağmen satamayınca arkadaşın karnına bir yumruk attı.Yaaa dedim şimdi beni anladınız mı 20 sene sonrasının Türkiyesini düşünün.Konuyla ilgisiz ama bir de askerlikte bir anım var.Bilirsiniz arazide komutan gece tatbikatında bişeyler anlatırken askerler birbirlerine taş atarlar(çocuk ruhlu adamlar) ben de kızmıştım arkadaşlara gözümüze gelse tehlikeli çünkü bir de büyük taş da atabilirler çocuk ruhlu adamdan herşey beklenir, gittim komutana şikayet etttim herkes dalga geçti benle tabi.Neyse 90 günlük asteğmen adaylığının son günleri silahları çıkardık aşağda komutanı bekliyoruz,başserserilerden biri kayısı büyüklüğünde bir taşı beni eleştirenlerden biri olan koğuş arkadaşımın gözüne attı,ben de hemen arkamda olduğu için gördüm,başserseriye birşey söyleyecekti,benim gördüğümü gördü yüzüme baktı ve hiçbirşey diyemedi :D
Bir cocuk bile yaparken ,senelerce yapıp yapmamanın muhasebesini yapan birisi olarak rte acaba beni hukumete yıpratmaya calısan birisi olarak görüp malum davaya dahil edermi acaba.ne dersin commodore...(saka bir yana beni cok güldürdün seni de allah güldürün.sagol varol)
Erdoğan üç çocuk isteğini yineledi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in oğlunun düğününde nikah şahitliği yaptı. Erdoğan törende tartışma yaratan en az üç çocuk yapma önerisini tekrarladı ve nüfus artışını savundu.
M.E.Sezen NOTU: Bunlar artış olmadan olanlar. Tinere devam. Bu hatalı insanları gözleri var görmezler kulakları var duymazlar. saybinin sesi
SAT Komandosu Yüzbaşı'nın katilleri serbest 2003 yılında Sualtı Taarruz Komandosu Yüzbaşı Zeki Şen'i bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı gençlerin sonuncusu da tahliye oldu. Star Haber'in özel haberine göre, şimdi o gençler Beşiktaş Meydanı'nda tiner kullanıp gelip geçenlerden para istemeye devam ediyor. SAT Komando Yüzbaşı Zeki Şen, 6 aylık yurtdışı görevinin ardından İstanbul'a dönmüş ve 5 Mayıs akşamı bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katılmak üzere Taksim'e gelmişti. Taksim'de Yüzbaşı Şen'den para isteyen 3 madde bağımlısı genç, çıkan arbedenin ardından Şen'i bıçakla öldürmüşlerdi. O cinayete karışan gençlerin biri 20 ay, diğeri de 25 ay yatıtp tahliye oldu. Yüzbaşı'ya bıçağı saplayan ve o tarihte 16 yaşında olan Emrah Eraydın ise 3.5 yıl sonra dışarı çıktı ve sokaklara geri döndü. Yaptıkları için pişman olduğunu söyleyen Eraydın, dışarı çıkınca yine tinerkullanmaya başlamış. Beşiktaş Meydanı'nda arkadaşları ile birlikte tinerçeken Eraydın ve etrafındakiler yine gelip geçenlerden para ve sigara istiyor. Vermeyen olursa da aynı olayın tekrarlanması an meselesi...
Kaynak:Haberiniz com.
2007 senesinde aldığımız bir çek o yıl karşılıksız çıktı ve çek sahibi ödemedi.Çeki o yıl avukata verdik, aradan 3 sene geçti, avukat suçlu kişinin 1...
Kurtköy Sabiha gökcen hava Alanı yanında Bulunan tarlanın 200/10000 hissem var.Ancak su anda ifraza gectigi için 200m2 olan yerim 133m kareye düşmüş...
™ Hukuki NET 2002-2022 - Ulusal ve uluslararası Hukuk Sitesi ⚖️ olma özelliği ile gerek avukat, gerek diğer hukukçu arkadaş ve gerekse vatandaşlara ev sahipliği yapan, eğitim ve bilimsel alışveriş yapma amaçlı bir "Hukuk Rehberi" dir.
Davalar
Hukuki Net; sürekli yenilenen faydalı güncel içeriği ile zamanın hukuk dallarına göre kategorize edilmiş çeşitli mevzuat (Ceza kanunu, İş kanunu, Borçlar yasası gibi), emsal mahkeme kararları, yargıtay kararları, emsal danıştay ve anayasa mahkemesi kararları ile hukuksal makale, kanun, hukuki forum, hukuk sözlüğü, hukuk programları, meslektaş ilanları, avukatlar için kolay hesaplama araçları, Anayasa Mahkemesi, Danıştay, benzer Yargıtay kararı ve Mahkemeler tarafından örnek davalar ile ilgili gerekçeli kararlar, * davası dilekçe örnekleri yasal haberler ve hukuk siteleri dizini 🕸 bulunan bir hukuk bilgi bankası sistemidir.
Avukatlar
Yararı nedir?
📝 Hukukçular için mesleki danışma (Üstad ve meslektaşlar arası paylaşım), dayanışma ve bakalorya fonksiyonu olan site; "Önleyici hukuk" veya "Dava hukuku" nedeni ile doğan veya yeni doğacak anlaşmazlıklar ile içtihat hukuku kaynağı olan Yargı ve Yargılamayı tartışmak, davalar ve ihtilaflar için yararlı çözüm yolları üretmek ve hukuksal konularda özellikle nerede, nasıl, neden soruları üzerinde soru cevap yorumlar, tartışma paylaşma yorumlama yöntemi ile sebep sonuç ilişkisi kurarak 💬, Mahkemelerin dava yükünü hafifletmeyi de amaçlayan suigeneris (kendine özgü) hukuk laboratuarı özellikleri bulunan bir hukuki kalkınma hedefli bilgi dağarcığıdır.
® Hukuki Net internette ve Türk hukukunda bir marka olmakla birlikte ticaret veya iş amaçlı bir site olmayıp, herhangi bir ticari kurum, kuruluş, bilgisayar programı firması, banka vb. kişi veya herhangi politik veyahut siyasi bir kuruluş tarafından desteklenmemekte, finans kaynağı reklam ve ekseriyetle site yönetimi olan Adalet sistemine adanmış bir servistir.
🆓 Hukuki.net halk için ücretsiz ve açık kaynak nitelikli bir hukuk sitesi olup, gayri resmi vatandaş bilgilendirme portalı işlevi görmektedir. Genel muhteviyat olarak kanun, yönetmelik, Emsal Anayasa mahkemesi, Danıştay ve Yargıtay kararı gibi hukuki mevzuat içermekle birlikte avukat ve uzman kişilere özel yorumlar da içeren sitenin tüm hakları saklı olup, 🕲 telif hakkı içeren içeriği izinsiz yayınlanamaz, kopyalanamaz. (Herhangi bir hususu sitene alıntı kuralları çerçevesinde kopyalamak için sitene ekle için izin bağlantısı.)
™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Wmic Windows Activation Key and...
03-05-2025, 14:36:12 in Aile Hukuku