Nato'ya bağlı ABD Havaüssün'de görev yapmaktaydım.Taşeron bir firmaya bağlı olarak çalışmaktaydım,dün mesai bitiminde birimimizle ilgisi olmayan bir şahısa gönderilen mail vardiya amirimize iletilmiş.kağıtta yazılanların tamamı iftira yazanlar kısaca şu şekilde: Sayın abimiz depo kapısında bu gün korna çaldım durdum ancak sanıyorum ismi Çağatay olan kişi uzun süre bekletti,abi bu çocuk içerde uyuyor,ters ters bakıyor,sallana sallana yürüyor,geceden alkol alıyor yada başka bir şey yapıyor.Sayın abi artık bu çocuğa bir ders vermenin vakti geldi.aşağı yukarı kullanılan ifade bu şekilde.
Vardiya amirimle konuştum u olay sonuçlanana kadar beni mesaiye başlatamayacağını ardından da benim işten çıkarılacağımı söyledi,benim bu suçları işlemediğimi kendisininde emin olduğunu ancak bunların olmadığını ispat edemeyeceğimi söyledi,Kamu Yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim çok basit düzeyde hukuk bilgime bağlı olarak suçsuzluğun değil suçun ispat edilmesi gerektiğini biliyorum,ve şunada eminim bir çok insan o görev noktasında araç ve kimlik kontrollerini yapmıyor(bu işin tazminatsız fesih sebebidir)ancak ben işim konusunda çok titiz ve ciddi davrandığım için bu şekilde bir iftiraya maruz kaldım.kanunen ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.