önceki akşam eve hacze geldiler muhafaza işlemi yaptılar hayatımda bir ilk oldu hemde bir kefaletten nasıl imzaladım bilmiyorum garanti bankasında imzaladığım evraklar içinde 10 ay sonra tebligatla müşterek müt. kefil çıktım borçlı şirkette bir ay müdürlük yapıp ortağıma devrettim krediyide devraldığım kişiler çıkarmıştı onlarda sonradan kefaletten şirketi devrederek çıkamadıklarını öğrendiler. avukatla söz konusu borca bağlı 8 aracın satılması kalnın da taraflarca ödeneceği konuşuldu sözleşildi ama sanki hüç konuşmamış gibi 5 kişi içinde ilk bana hacze gelindi çünkü diğerleri bulunamıyor aslında bilirsiniz varlar ama yoklar tebligat yapılan adreste değiller.

neyse buzdolabı çamaşır makinası bulaşık makinası gitti ankastre fırını önü cam diye bıraktılar. bide laptop gitti ama o da başka bir şiketin demirbaşı 2005 yılında alınma faturasını bulun gelin dediler avukatla konuştum başka bişey alın onda ailemin anamın başıaçık resimleri var bundan kim sorumlu olcak dedim avıkatta avde bişey kalmıcak zaten diye cevap verdi ama 4 parça aldılar anlamadım?

ertesi gün gittim hepsinin yenilerini aldım koydum faturalarını eşimin üstüne aldım kendisi öğretmen.
1- bir daha gelirlermi
2- eşimin üstüne faturları olanları alırlarmı?
3- bu nasıl adalet kaçana değil kalana geliyolar.
4- eşyalar annemin dairede onun eşyalı oturuyoruz kira kontratımızda noter onaylı belirtilmiş ama kaale almadılar neden?
5- benden dolayı eşimin maaşına zarar gelirmi.

ben borcun üstüme düşen bölümünü hazırladım ama enayi gibide diğer 4 kişinin kini neden ödiyeyim eşyalarım çok kıymetli değil toplasan 20.000 lira masrafla yenilerim hepsini ama bu sistem çok saçma banka neden benim üstüme geliyor.

yardım ve görüşleriniz için şimdiden teşekkürler....