Merhaba,
At bindiğim ve binicilik ile ilgili kendisine zaman zaman yardım ettiğim antrenörüm bana iftira atıp, müşterilere yalan söyleyip kendisine karşı kışkırttığımı, öğrencisini zorla elinden aldığımı ve nerdeyse öğrenciyi öldürüyor olduğumu, aynı zamanda insanlara '' bakın ben ne güzel öğrenci yetiştiriyorum oysa antrenör öğrencileri attan düşürüyor '' gibi şeyler söylediğimi ileri sürdü.
Konunun aslı şudur : Ben öğrencileri kesinlikle zorla almadım ve her seferinde benim tecrübemin yetmeyeceğini antrenör olmadığımı söyledim; ancak antrenörümüz bana sen ilgilen işte ben kenardan bakarım demiştir.
Bunun neticesinde benim şahsıma yaptığı bir saygısızlık ve aynı zamanda öğrencinin velisinin antrenörü şikayet etmesi üzerine yapılan toplantıda hatasını kabul etmek yerine bana iftira atmıştır.
Birde belirtmek isterim ki, antrenöre şimdiki işini ben buldum ve burada iyi koşullarda çalışmasını yönetimle ayrıca görüşerek sağlamışımdır. Antrenörümüz Türkiye' de hemen hemen herkesin tanıdığı ve daha önceki zamanda İstanbul' un büyük bir binicilik kulübünün dava açtığı bir kişidir.
Ben '' şahsa hakaret, iftira ve insanların önünde haksız yere küçük düşürüldüğümden'' dolayı manevi tazminat davasını açmak istiyorum. Bu konuda sizce ne yapabilirim ve nasıl hareket etmem gerekiyor?
Şimdiden teşekkürler!